Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat Dr Disrespecta na Twitch? Jeho spory jsou prý uzavřené!

11. 3. 2022 | 12:10 Twitch
Že se Dr Disrespect nikdy nevrátí na Twitch? To je pravděpodobné, ale jak to nyní vypadá, blýská se na lepší časy. Bývalá tvář Twitche se, přesto, že by mohla, na platformu vrátit nechce.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: YouTube.com/DrDisRespect

Jak to vypadá, Guy "Dr Disrespect" Beahm by se někdy mohl vrátit na Twitch. Jeho plány, které sdílel koncem roku 2021 by se tak mohly vyplnit. Důvod banu slavného streamera a samozvané tváře Twitche nikdo z fanoušků nezná. Sám Doc o tom kdysi mluvil na svém streamu na YouTube Gaming, kam se přesunul. Jak to je s doktorem nyní?

Vyřešil jsem svůj právní spor s Twitchem. Ani jedna strana nepřiznala žádné provinění,
uvedl Dr Disrespect na svém Twitteru.

Přesto, že Doc celou událost považuje za uzavřenou, jeho fanoušci stále neví, jak to s jeho banem je. Při kombinaci slov „právní spor" a „vyřešeno" se spousta lidí začala ptát, jestli tedy Dr Disrespecta uvidí zpět na Twitchi. To on sám dementoval s tím, že se na platformu nevrátí. Pokud ban neměl, znamenalo by to, že se může objevit po boku jiných Twitch streamerů. Tento nápad ostatně hned vnukl jeho přítel a ex-kolega Nickmercs.

Podobně se vyjádřil i streamer TimTheTatman, kterého by neudělalo nic šťastnější, než Apex Legends s ním, Nickmercsem a Docem. Dr Disrespect byl zabanovaný 27. června roku 2020 a až do loňského roku nevěděl proč. Když se to dozvěděl, začal se soudit s Twitchem a několikrát prohlásil, že ze společnosti vysoudí pořádné peníze. Pokusil se také konkurovat herním studiím a jedno takové si založil.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.