Přejít k hlavnímu obsahu

Vítězná rozlučka Neofraga? GuardiaN a jeho kumpáni dnes poprvé vyzvou SINNERS

26. 5. 2022 | 11:40 Counter-Strike 2 Preview
Očekávaný den je konečně tady. Ve čtvrtek 26. května se v 19 hodin dočkáme premiéry nového týmu Sampi.Tipsport. Parta v čele s Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem si tak své prvenství zažije ještě o den dříve, než se původně očekávalo. Současně navíc potkají soupeře, jemuž by chtěli být největším konkurentem. Jak píšou samotní Sampi – tohle bude banger!
Andrej „Adejis“ Kameništiak
Andrej „Adejis“ Kameništiak
Zdroj: Sampi.Tipsport

Už skoro měsíc uplynul od oficiálního odhalení slovenského supertýmu pod křídly Sampi.Tipsport. Na jejich první vystoupení si fanoušci museli počkat, podle GuardiaNa se tým bude do letní přestávky soustředit především na trénink. Původně se měli ukázat o tomto víkendu, kdy budou Sampi a dalších sedm týmů bojovat o postup na Tipsport CS:GO Online s dotací 500 tisíc korun. Nakonec se však dočkáme ještě o den dříve a jejich soupeř bude z řad těch nejzvučnějších. Na programu je totiž kvalifikace do REPUBLEAGUE.

Premiérové vystoupení Sampi.Tipsport nabídne první z mnoha šlágrů proti české jedničce. Ano, čtete správně, SINNERS se vůbec poprvé postaví nové, ryze slovenské skvadře. Na souboj těchto dvou týmů dojde v budoucnu ještě mnohokrát, poprvé to ale může být jen jednou. GuardiaN je opravdu zpátky!

Klíčové pro tento duel bude i nastoupení hříšníků v plném složení. Ačkoliv se v posledních dnech nemluví o ničem jiném než o vykročení Adama „NEOFRAG“ Zouhara na mezinárodní pouť v jednom ze zvučných týmů světové scény, tak dnes bude hvězdný střelec ještě připraven. Ve středečním zápase v jiné soutěži se už sice na serveru neobjevil, nejspíše jednu z posledních příležitostí se ukázat věrným fanouškům si však ujít nenechá, jak nám pro čtvrtečním šlágr potvrdil trenér SINNERS Tomáš „Tomkeejs“ Tomka.

Pro postup do milionové soutěže REPUBLEAGUE je potřeba dvakrát zvítězit v Double Elimination pavouku. Úvodní představení nevyšlo ENTERPRISE ani Martinu „STYKO“ Stykovi s Apeks, zatímco Entropiq Prague postoupili do druhého kola „zadarmo“ díky zápasové kolizi soupeře. Všichni ale očekávají ten duel, který se odehraje 26. května od 19:00. Na streamu REPUBLEAGUE to bude vřít, tak si to určitě nenechte ujít!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.