Přejít k hlavnímu obsahu

Pamatujete na nejstarší lokaci ve hře? Takových hráčů už moc není

29. 5. 2022 | 10:39 Fortnite Spekulace
Container Yard byl jedním z památečních míst v první sezóně. Místo bylo na rovině, plné přepravních kontejnerů různých barev. Hráči je mohli rozbíjet a těžit kov nebo zbraně z truhel umístěných v nich. Ach, ty staré dobré časy...
Container Yard
Container Yard
Zdroj: Epic Games

Protože je známo, že aktuální kapitola přináší zpět lokace z kapitoly 1, jako jsou Tilted Towers a Shifty Shafts, nový teaser možná naznačuje návrat kontejnerové lokace. Ta se může vrátit po tolik očekávaném live eventu. Video nedávno zveřejněné na YouTube rozebírá všechny spekulace a teorie pro nadcházející sezónu.

Několik z nich nasměruje diváky k velkým změnám mapy, odhalení zbraní a návratu několika postav do děje. Jednou z nejpopulárnějších spekulací, které v komunitě probíhají, je návrat oblíbeného drop spotu Container Yard. Spekulace pochází z jiného kontejneru naskládaného na ukrajinských vlajkových kontejnerech kolem Condo.
 

Víme, že kontejnery jsou nejčastěji zbarveny buď červeně, modře nebo žlutě, jak tomu bylo v celé kapitole 2. Až dosud nám pohled na růžový kontejner připomínal málem zapomenutou lokaci.

Container Yard byl jediným místem pro umístění kontejnerů ve fialové, oranžové a zelené barvě, kromě těch, co jsou stále ve hře. Slavné místo bylo představeno ve hře v kapitole 1 sezóně 1. Prošlo několika změnami s přidáním prodejních automatů v sezóně 3 a fotbalového hřiště ve 4. sezóně. Nicméně romantika mezi lokací a hráči měla krátkého trvání. Místo bylo zničeno během Volcano live eventu v kapitole 1, sezóně 8.

Místo bylo výbuchem sopky zcela zdemolováno a kontejnery byly později viděny, jak plavou na lávě. Podobnou lokaci pamatujeme ještě v kapitole 2 sezóně 1 v podobě Dirty Docks, kde byly kontejnery umístěny podobným způsobem, ale navíc s dalšími budovami.
 

Štítky: Fortnite leaks
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.