Přejít k hlavnímu obsahu

Ohlédnutí za posledním měsíčním finále v Brawl Stars

30. 5. 2022 | 16:04 Brawl Stars Zajímavost
První letošní měsíční finále se blíží, a tak nadešel ten nejlepší čas zavzpomínat, jak vypadalo a dopadlo měsíční finále minulé.
Mistři ČR 2021 - Inside Games
Mistři ČR 2021 - Inside Games
Zdroj: PLAYzone

Téměř půl roku dozadu se uskutečnilo poslední měsíční finále sezóny MČR 2021, týmy už se hlavně snažily co nejlépe připravit na samotné vyvrcholení v brněnské aréně, ale ani tento turnaj nezanedbaly a přinesl nám tak velmi napínavé boje.

Finále se zúčastnilo 8 nejlepších týmů, konkrétně šlo o Sampi.Tipsport, Pepis.Shop, GLORE, ENTERPRISE esports, Ekovy, Team Gravity, Infactus Gaming a Toxic Punk. Komentář pro sledující diváky zajistil Skeri, kterého uvidíme v akci i tento rok.

Glore a Infactus Gaming se dařilo bohužel nejméně. Oba týmy prohrály v úvodním kole a ani v losers bracketu se jim nepovedlo postavit na opět na nohy. Enterprise a Toxic Punk na tom byli o něco lépe a skončili tak na děleném 5. - 6. místě. V dalším zápase se setkali Sampi.Tipsport a Team Gravity. Hrálo se už o stupně vítězů a peněžní odměnu, i přesto se Sampi podařilo soupeře převálcovat v poměru 3:0 a zamířili rovnou do boje o grandfinále. Jejich postup ale zastavili hráči z Ekovy, výsledek už byl velmi těsný a šlo vidět, že do toho oba týmy dávají všechno. Ve finále se tedy utkaly celky Pepis.Shop, který postoupil přímo z winners bracketu, a Ekovy. Pepis.Shop nakonec svoji formu obhájil a vyhrál tak celý turnaj.

Dnes od 18:00 se osmička nejlepších letošního ročníku opět sejde a bude bojovat o prvenství na prvním měsíčním finále tohoto roku! Sledujte spolu s námi jejich cestu na streamu. MČR v mobilních hrách 2022 vám přinášíme díky našim dlouholetým partnerům Samsung, DATART a TP-LINK.

Štítky: MČR, Brawl Stars
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi