Přejít k hlavnímu obsahu

Jsem těhotná a dítě použiju pro tvorbu obsahu, napálila všechny Alinity

6. 6. 2022 | 08:51 Twitch
Mít dítě je vážná věc. Své o tom ví i streamerka Alinity, která sice dítě nemá, ale celý Twitch na to dokázala nachytat. Svému kolegovi Mizkifovi totiž nakukala, že je těhotná a budoucí potomek se tak dá využít pro nějaký další obsah.
Alinity
Alinity
Zdroj: Twitch.tv/Alinity

Alinity je na Twitchi populární osobností. Značí to i počet jejích sledujících, který na streamovací platformě dosahuje na jeden a půl milionu. Na svých streamech se věnuje značné spoustě věcí, nedělá jí ale problém udělat si legraci ze svých kolegů a dalších streamerů. Jak ukázala na jednom ze streamů tvůrce Mizkifa, vystřelit si umí i z něj.

Aby konverzaci nějak začala, prohlásila, že se jí jeden člověk zeptal, jestli je těhotná, na což odpověděla, že „ve skutečnosti ano“. Šokovaný Mizkif samozřejmě nedokázal říct, jestli si Alinity dělá legraci, nebo to myslí smrtelně vážně, načež streamerka prohlásila, že je na to dost stará, tak jaký s tím má problém. Po další výměně názorů se zapojil i Twitch chat s otázkou, kdo je otcem. Na to Alinity neznala odpověď, napadlo jí ale něco úplně jiného – má totiž šest kandidátů a mohla by z toho udělat sérii.

Když jí Mizkif řekl, aby přísahala, že si nedělá legraci, šla s pravdou ven. Dítě ve skutečnosti nečeká. Přesto řekla, že někdy v budoucnu by dítě chtěla s tím, že by z toho mohl být skvělý obsah.

Chtěla bych mít dítě a vážně o tom přemýšlím. Jaké jsou mé možnosti? Prostě půjdu do spermabanky a nechám se oplodnit? Nebo z toho můžu udělat obsah,
prohlásila Alinity na streamu.

Vtip od Alinity zafungoval nejen na všechny na streamu, ale i na diváky a její fanoušky. Z celého internetu si tak pěkně vystřelila.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, Alinity, Mizkif
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.