Přejít k hlavnímu obsahu

Všichni na Twitchi jsou závislí na odpadu, tvrdí xQc

2. 6. 2022 | 07:00 Twitch
Streamer xQc má na Twitchi spousty fanoušků, ale i těch, kteří ho nesnáší. Jeden z diváků mu napsal, že sledování obsahu jiných a reagování na něj je hloupost a měl by dělat něco jiného. Streamer odpověděl, že všichni milují sledování odpadů.
xQc
xQc
Zdroj: Twitch.tv/xQCOW

Streamer Felix „xQc“ Lengyel není zrovna nejpopulárnější osobností na Twitchi. Přestože má obrovský počet sledujících a netrápí ho ani prohra dvou milionů dolarů, v průběhu let si dokázal vybudovat poměrně silnou základnou těch, kteří ho moc nemusí. V poslední době se Felix zaměřil na reagování na obsah jiných streamerů, což vyústilo v další nenávist.

Jeden z jeho diváků mu dal jasně najevo, že to, co dělá, je špatně. Na to xQc odpověděl, že všichni na platformě milují sledování odpadu a jsou na něm závislí. „Říkáte, že nesnášíte rekapitulace, ale nemůžete od nich odtrhnout oči.“ Pokaždé, co se xQc věnuje reakcím, má tisíce diváků. Pokračoval s tím, že stejně, jako jsou lidé závislí na alkoholu a sázení, jsou lidé závislí i na strašném obsahu. Pokud by tak nikoho tento strašný obsah nezajímal, streamer by měl doslova 0 diváků.

Felix je jedním z největších tvůrců na platformě a nevěnuje se jen reakcím. Nespočet hodin tráví hraním videoher, interakcí s chatem a účastní se i různých akcí. Tento rok se dostal pod palbu kritiky, protože se vrátil ke sázení. Zkrátka není tím nejmilovanějším tvůrcem platformy, to mu ale vůbec nemusí vadit.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Twitch, xQc
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.