Přejít k hlavnímu obsahu

NAVI další odchody nečekají. Perfecto a eletroNic odsouhlasili přesun do zahraničí

1. 6. 2022 | 16:01 Counter-Strike 2 Spekulace
Podle COO Natus Vincere by odchod Kirilla „Boombl4“ Mikhailova měl být poslední změnou na soupisce ukrajinské organizace. Zbývající dva ruští střelci totiž odsouhlasili přesun do zahraničí, a tak týmu chybí pouze jeden hráč. Žhavým kandidátem by měl být Timur „buster“ Tulepov z Virtus.pro.
Natus Vincere
Natus Vincere
Zdroj: PGL Esports

Je tomu teprve pár dní, co Natus Vincere oznámili odchod ruského in-game leadera Kirilla „⁠Boombl4⁠“ Mikhailova. Ten se musel z týmu poroučet kvůli ohrožení reputace slavné organizace. Velkou zásluhu na této dohře má i Mikhailova žena, která údajně podporuje ruskou invazi na Ukrajině. Tento fakt ostatně potvrzují i kontroverzní fotky, jež ona sama nahrává na sociální sítě a hlásá, že Rusko bezmezně miluje.

Kvůli této nešťastné události se tak začalo spekulovat, jak dopadnou ostatní ruští hráči základní soupisky a zda se NAVI neocitnou pouze ve dvou hráčích. Nic takového se s největší pravděpodobností ale nechystá, jelikož Ilya „⁠Perfecto⁠“ Zalutskiy a Denis „⁠electroNic⁠“ Sharipov údajně odsouhlasili přesun do zahraničí.

„S největší pravděpodobností je tohle jediná změna. Nemohu to říct se 100% jistotou, protože je těžké najít dobré náhrady, nejenom v CS:GO, ale ve hrách obecně. Myslím si, že tohle je opravdu poslední změna a už budeme jenom zkoušet různé kandidáty na post posledního hráče,“ nechal se slyšet COO Natus Vincere, Oleksii „xaoc“ Kucherov.

Kromě toho xaoc ještě vyvrátil spekulace o možném angažování Marekse „YEKINDAR“ Gaļinskise, který se krátce po Majoru ocitl na lavičce Virtus.pro. Místo toho ovšem potvrdil, že momentálně zvažují přestup jeho kolegy Timura „buster“ Tulepova, ovšem pouze za podmínky, že se bude jednat o volný přestup. Natus Vincere totiž striktně odmítají vyplácet peníze ruským organizacím. Rozhodnuto tak ještě není.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.