Přejít k hlavnímu obsahu

CoD 4 opět v inteRaction

29. 2. 2008 | 21:42
Necelý měsíc vydržel multiklan inteRaction bez Call of Duty 4 sekce, přesně to je 23 dní, kdy se původní tým vedený Petrem "kecher" Živným rozpadl. Dnes vedení progamingového klubu oficiálně oznámilo příchod nového squadu, který donedávna působil u Necroraisers.Parta okolo Michala "misak" Valůška donedávna ještě nevěděla co s nimi vůbec bude, v prvních spekulací se hovořilo o nahrazení Daniela "devi" Holečka Petrem "zafo" Skočovským, který s týmem doopravdy chvíli hrál, ovšem po několika dnech oznámil ukončení své progamingové kariéry. "Po odchodu Maziho a Crosse do eSuby jsem začal hrát s bývalými hráči NR a snažil se dát dohromady nový team. Po nějaké době se ukázalo, že to není to, co jsem od toho očekával a pozvolna mě to přestávalo bavit," řekl Skočovský pro web neophyte.cz a ukončil tak na neurčito svoji poměrně úspěšnou kariéru.
Výchozí obrázek

Necelý měsíc vydržel multiklan inteRaction bez Call of Duty 4 sekce, přesně to je 23 dní, kdy se původní tým vedený Petrem "kecher" Živným rozpadl. Dnes vedení progamingového klubu oficiálně oznámilo příchod nového squadu, který donedávna působil u Necroraisers.


Parta okolo Michala "misak" Valůška donedávna ještě nevěděla co s nimi vůbec bude, v prvních spekulací se hovořilo o nahrazení Daniela "devi" Holečka Petrem "zafo" Skočovským, který s týmem doopravdy chvíli hrál, ovšem po několika dnech oznámil ukončení své progamingové kariéry. "Po odchodu Maziho a Crosse do eSuby jsem začal hrát s bývalými hráči NR a snažil se dát dohromady nový team. Po nějaké době se ukázalo, že to není to, co jsem od toho očekával a pozvolna mě to přestávalo bavit," řekl Skočovský pro web neophyte.cz a ukončil tak na neurčito svoji poměrně úspěšnou kariéru.

Tým se tedy ocitl ve 4 hráčích a musel znovu hledat náhradu. Tou se nakonec stává Vilém “boomie“ Franěk, který tak opustil svůj tým, skrývající se pod názvem team-defiance (momentálně už xGenesis). Společně s touto změnou byl oznámen přechod pětice hráčů pod křídla inteRaction, kam přicházejí i nové cíle této party. "Být top 5 v EU a být rovnoceným soupeřem eSuby, i když to už vlastně jsme ;)," prohlašuje sebevědomě v rozhovoru kapitán týmu, který se s největší pravděpodobností podívá na konci srpna na ostrov Mallorca, kde se koná LAN party Balearikus.

Sestava inteRaction.cod4:
Česko Michal "misak" Valůšek
Česko Václav "NeX" Vaněk
Česko Robert "jalu" Dostál
Česko Jiří "ajass" Siegel
Česko Vilém "boomie" Franěk