Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic hlásí posily! Do týmu přichází dánští střelci z Copenhagen Flames

3. 6. 2022 | 12:00 Counter-Strike 2 Přestup
Další dva díly skládanky Fnatic jsou na místě. Britskou organizaci budou nově reprezentovat Nico „nicoodoz“ Tamjid a Fredrik „roeJ“ Jørgensen. Oba v posledních měsících oblékali dres Copenhagen Flames, na posledním Majoru v Antverpách se dostali až do play-off.
Nové tváře ve fnatic
Nové tváře ve fnatic
Zdroj: Fnatic

Fnatic vítají do týmu Counter-Strike: Global Offensive dva nové členy. Po posazení Alexe „ALEX“ Mcmeekina a Valentina „poizon“ Vasileva na lavičku přichází úderné dánské duo Nico „nicoodoz“ Tamjidi a Fredrik „roeJ“ Jørgensen.

Oba byli v posledním roce součástí silné skvadry Copenhagen Flames. Často podceňovaný celek dokázal trápit i ty nejlepší týmy světa, svou cestu završila dánská pětice během belgického PGL Majoru. V Antverpách předvedla parádní show a dokráčela až do čtvrtfinále, kde nakonec nestačila na ENCE.

Pátý člen fnatic se stále hledá. Podle několika zdrojů by se jím mohl stát Ludvig „HEAP“ Alonso, rifler, jenž momentálně střílí za Dignitas. Nebo snad fnatic dosáhnou na lotyšského Marekse „YEKINDAR“ Gaļinskise, jednoho z nejlepších puškařů posledních let? 

Aktuální sestava Fnatic:

Freddy „KRIMZ“ Johansson
William „mezii“ Merriman
Nico „nicoodoz“ Tamjidi
Fredrik „roeJ“ Jørgensen
Jamie „keita“ Hall (trenér)
Alex „ALEX“ McMeekin (na lavičce)
Valentin „poizon“ Vasilev (na lavičce)

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).