Přejít k hlavnímu obsahu

Nová postava v Brawl Stars vychází již brzy! Jak vypadá Bonnie?

3. 6. 2022 | 18:30 Brawl Stars Zajímavost
Už je to měsíc od poslední aktualizace hry, ve které mimo jiné vývojáři ohlásili dvě nové postavy. Janet byla přidána hned a hráči už s ní předvádějí skvělé výkony i na turnajích. Na Bonnie jsme si museli chvíli počkat, za pár dní už se ale taktéž ve hře objeví.
Nová postava v Brawl Stars
Nová postava v Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Bonnie je nejnovějším přírůstkem do světa Brawl Stars. Spolu s její sestrou Janet patří do Stunt Show tria, ve kterém do nedávna figuroval sám Stu. Její rarita je Epic a třída Hybrid, což znamená, že má dvě podoby s různými schopnostmi.

Její základní podoba s kanónem, se kterou každou hru začneme, umí střílet na velikou vzdálenost a má pouze jeden náboj. Na rozdíl od ostatních postav na dálku má ale velké množství životů, na nejvyšší úrovni 7800, což je kompenzováno menším poškozením její střely a pomalou chůzí. Je tedy snadné ji trefit. 

Bonnie první podoba
Bonnie první podoba
Foto: Supercell

Její výjimečnost spočívá v super útoku. Při jeho použití Bonnie vyskočí ze svého kanónu, se jménem Clyde, a udělí poškození všem protihráčům okolo ní.

Druhá podoba je na rozdíl od té první na velmi krátkou vzdálenost, její střely se rozprostřou zleva doprava a dávají ohromné poškození. Má také méně životů, konkrétně na nejvyšší úrovni 4500, ale je mnohem rychlejší, tím pádem je lehčí se nepřátelským střelám vyhnout. Tato její podoba je všeobecně považována za lepší, hlavně díky její možnosti udělit tak velké poškození za velmi krátký čas.

Bonnie druhá podoba
Bonnie druhá podoba
Foto: Supercell

Jako všechny postavy, tak i Bonnie vyjde s pouze jedním Gadgetem a Star Powerkou. Při použití Gadgetu se rychlost chůze a přebíjení kanónu na pět vteřin zvýší o 30 %. Jak už z vysvětlení vyplývá, tak tento Gadget lze použít pouze v její první podobě s kanónem. Star Power zvětšuje vzdálenost, na kterou se Bonnie při použití super schopnosti katapultuje.

Bonnie vychází spolu s jejím Empress Bonnie skinem již 6. 6.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Brawl Stars
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi