Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý midlaner SKT T1 má nové angažmá, míří do PSG

5. 6. 2022 | 16:40 League of Legends Přestup
Kim „Gori“ Tae-woo, 21letý korejský midlaner, končí v týmu FunPlus Phoenix a nově bude oblékat barvy PSG Talon. Hráč s minulostí v SKT T1 či NS RedForce se poprvé ukáže v PCS. Na midlane nahradí Park „Bay“ Jun-byeonga.
Gori, nový midlaner PSG Talon
Gori, nový midlaner PSG Talon
Zdroj: Inven Global

Organizace FPX, která v roce 2019 získala titul světového šampiona, neprožila povedené jaro. V LPL skončila až na desátém místě, od špičky čínské ligy ji dělila obrovská propast. Nepříznivé výsledky se ukazují na sestavě.

Jedním z problémů FunPlus Phoenix byla midlane. Kim „Gori“ Tae-woo byl v individuálních statistikách všech midařů v LPL až na konci druhé desítky. Za 29 zápasů v základní části čínské nejvyšší soutěže měl průměrné KDA 3. Jen málokdy ukázal potřebný impact. V průběhu Spring Splitu nastoupil na místo Goriho Yang „Care“ Jie, Korejec byl posazen na lavičku.

Šanci navázat na výkony z NS RedForce bude mít Gori v PSG Talon.

Tým sídlící v Hong Kongu se před nedávném ukázal na MSI. Tam mu jen těsně utekla účast v play-off. Mančaft, který v posledních letech na domácí scéně vládne, chce nakouknout i na vyšší světové příčky a konkurovat na Worlds. Ukáže Gori svůj potenciál?

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).