Přejít k hlavnímu obsahu

Nezaspi start Vodafone MČR Hearthstone! Začínáme 9. června otevřenou kvalifikací

9. 6. 2022 | 08:35 Hearthstone Turnaj
Ve čtvrtek 9. června začíná další sezóna Vodafone MČR Hearthstone. Během turnajů v populární karetní hře si účastníci rozdělí celkem 58 tisíc korun. Finále MČR o 40 000 Kč se odehraje 15. - 16. října na půdě Vodafone PLAYzone Areny. Kvalifikace jsou otevřené všem, tak začni připravovat perfektní decky a přihlas se!
Vodafone MČR Hearthstone
Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Nejlepší karetní bitky se vrací na PLAYzone. Hearthstone bude součástí MČR již podeváté a i ty můžeš být součástí turnaje v jednom z nejtradičnějších domácích esportových titulů.

9. června se odehraje první otevřená kvalifikace. Z té postoupí nejlepší čtveřice do finále úvodní turnajové série. Stejný formát bude mít také druhá otevřená kvalifikace 16. června.

Online turnaje

Během letošní sezóny Vodafone MČR Hearthstone se odehrají hned čtyři turnajové série. Jejich součástí budou vždy dvě otevřené kvalifikace a online finále. Z každé kvalifikace postupuje top 4 do finále, zbytek z top 16 získá MČR body.

Pokud hráč do finále postoupí z první kvalifikace, nemůže se už zúčastnit kvalifikace druhé. Hlavním lákadlem online finále jsou stovky MČR bodů k mání.

MČR bodování kvalifikací

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Štítky: hearthstone, MČR
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).