Přejít k hlavnímu obsahu

Do boje jsme šli s cílem neprohrát a vzít si titul, říkají Sampi.Tipsport

8. 6. 2022 | 21:31 Brawl Stars Rozhovor
Ve finále první turnajové série Samsung MČR v Brawl Stars zkušení Sampi.Tipsport porazili protivníky z mixu Hi a odnesli si 1 800 Kč. Se začátkem druhé série a další kvalifikace to byli právě Hi, kteří Sampi porazili. Jak se tým Sampi dívá na své výkony?
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: Sampi.Tipsport

Komentátory i všemi sledujícími jste byli bráni jakožto favorité. I přesto jste však váš hvězdný tým skládali od nuly až po minulém MČR. Jak jste se připravovali na novou sezónu? Bylo těžké si na sebe zvyknout a sehrát se?

Nemyslím si, že zohranie hráčov sme niekedy považovali za problém. Vedeli sme, že sa zohrať musíme a preto sme hneď po minuloročnom MČR začali spolu trénovať. 

Obávali jste se nějakého soupeře, nebo jste do turnaje šli beze strachu z prohry? Zaskočil vás nějaký tým?

Do tejto sezóny sme prišli v snahe neprehrať ani jeden turnaj a tak si prevziať naspäť titul majstra bezkonkurenčne. Tím, ktorý nás zaskočil, bol tím Hi, ktorý s nami odohráva veľmi napínavé zápasy.

Na finále první turnajové série jste měli možnost si rovnou vyzkoušet i nové mapy, které byly do aktivního map poolu přidány teprve nedávno. Jak se vám líbily? Měli jste čas je natrénovat, nebo jste měli u nějaké problém?

Každá občasná zmena map poolu je u nás braná ako veľké pozitívum, kedže kvôli tomu sa mení aj meta a taktiky ostatných tímov. Čas natrénovať ich bol veľmi krátky a preto si myslím, že na ďalšiom mesačnom finále budeme dominovať ešte viac, ako tentoraz.

 

Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Foto: Sampi.Tipsport

Ve finále winners bracketu vás porazil mix Hi, ale v grandfinále jste jim to vrátili s čistý kontem 3:0. Co se stalo, že se vám v prvním zápase nezadařilo? A jak probíhala příprava na vaši odvetu?

V prvom zápase sme podcenili súpera. Mysleli sme si, že tento rok sa nám konkurent nenájde, ale opak bol pravdou. Následne v grandfinále sme sa naučili lifehack - „ak vyhráme 3:0, zaberie to menej času ako vyhrať 3:2“ a moji hráči sa toho plne držali.

Jak jste byli celkově spokojeni s vaší hrou? Podali jste pro vás dostatečně dobrý výkon, nebo si myslíte, že je stále prostor pro zlepšení?
Moc spokojní sme neboli. Áno, výhra nás potešila, ale celkový výkon nebol taký, aký sme si predstavovali. Pred MČR máme ešte kopec času tie chybičky napraviť a dokázať, že sme právoplatne favoritmi celej sezóny.

Hrajete i nějaké zahraniční turnaje? Jak se daří tam, podařilo se vám ukořistit nějaký cenný výsledek?

Áno hráme. V Rush.gg sme skončili na druhom mieste v 2. Divízii a tak sme si vzali so sebou 210 dolárov. V ESL SnapDragon sérii sme skončili na 14. mieste a v BSC sa neustále pohybujeme okolo toho 20. miesta.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.