Přejít k hlavnímu obsahu

Utratil 10 000 dolarů a „nic“ nedostal. Diablo Immortal je zkrátka skvělé

10. 6. 2022 | 18:48 Twitch
Před týdnem vyšlo nové Diablo Immortal a hráči se nestačí divit. Hra je plná chyb, bugů a ještě od vás chce šílené peníze, pokud se chcete porovnávat s nejlepšími. Jeden z fanoušků spočítal, že na vylepšení postavy na maximum pomocí legendárních drahokamů potřebujete 110 000 dolarů. Twitch streamer Quin69 utratil pětimístnou sumu a drahokam přitom nedostal ani jeden!
Quin69
Quin69
Zdroj: Twitch.tv/Quin69

Activision Blizzard to má v poslední době krušné. Neustálé chyby a boty, které lze jen těžce napravit, kazí reputaci. K dobrému jim nepřidala ani jejich nejnovější hra Diablo Immortal, která cílí především na hráče na mobilních zařízeních. Titul je však prolezlý bugy a, co je klíčové, bolestivými mikrotransakcemi.

Diablo Immortal má totiž lootboxy, které maskuje za tzv. Legendary Crests. Z těch je možné dostat legendární drahokamy, které pomohou vaší postavě se přiblížit maximálnímu potenciálu. Jeden z hráčů spočítal, že na plné vylepšení a nejlepší drahokamy potřebujete neuvěřitelných 2,5 milionu korun.

Streamer na Twitchi s přezdívkou Quin69 se rozhodl, že bude utrácet peníze tak dlouho, dokud mu drahokam nepadne. Novozélanďan měl pořádnou smůlu, protože pětihvězdičkový drahokam mu nepadl ani poté, co do hry investoval 10 335,51 novozélandských dolarů (153 655 Kč). To by nepotěšilo asi nikoho.

Tak je to správně, ty sv**ě! Utratil jsem 10 000 a nedostal nic! To je tak úžasná hra! Blizzard by měl být pyšný. Stejně, kdo potřebuje 10 000? Co bych si koupil, auto? Zaplatil školu svému dítěti až do 18 let? Nechte si moje peníze Blizzarde, vezměte si je,
řekl rozčílený Quin na svém streamu.

Jeho frustrace a vztek je na záznamu vidět. Není jisté, jestli je to k smíchu, nebo pláči, že hráč utratí 10 000 dolarů a nedostane v podstatě nic. Je sice pravda, že Diablo Immortal si můžete užít i bez utracení jediné koruny, model mikrotransakcí je ale postaven tak, aby vás dokázal zlákat v nejlepší možný moment.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.