Přejít k hlavnímu obsahu

Česká hvězda míří do Španělska. Sacake vítá v KOI dalšího krajana

9. 6. 2022 | 10:30 VALORANT Přestup
Vypadá to, že Martin „Magnum“ Peňkov konečně kývnul na jednu z nabídek, které měl k dispozici. Vybral si organizaci KOI ze španělské ligy. Stihl dokonce odehrát svou premiéru a nezaváhal.
Martin" Magnum" Peňkov
Martin" Magnum" Peňkov
Zdroj: KOI

Po přesunu na lavičku ve Fnatic začal Magnum hledat nové působiště. V rozhovoru nám nastínil, co bychom mohli čekat, ale až podepsaný kontrakt potvrdil, kam vede jeho cesta. Český hráč zamířil do Španělska!

Sestava KOI se tak rozšířila o dalšího českého hráče, protože tam už od začátku roku působí Ladislav „Sacake“ Sachr. Tým zakončil první split v semifinále, ale momentálně se trápí. Sedí na předposlední pozici v regionální španělské lize a už nemá šanci na play-off. Ba naopak, KOI hrozí baráž o udržení. Posila se jim tedy náramně hodila a Magnum už v jejich drese odehrál svůj debutový zápas.

Magnum se po stěhování představil výhrou, a navíc šlo o premiéru s agentem KAY/O na velké stage, což je ještě působivější, že byl druhým nejproduktivnějším hráčem zápasu. Zda se KOI zachrání, zjistíme v následujících dnech. Jedno ale víme jistě, Magnum k tomu může být klíčem.

Sestava týmu KOI:

 Česká republika Ladislav „Sacake“ Sachr
 Švédsko Oskar „PHYRN“ Palmqvist
 Finsko Ramses „Famsii“ Koivukangas
 Španělsko Alberto „neptuNo“ González        
 Česká republika Martin „Magnum“ Peňkov​​​​​​​
 Španělsko Gerard Vicente „ThoR“ Domínguez (náhradník)    

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.