Přejít k hlavnímu obsahu

Všichni jsme Kirilla varovali, běduje s1mple nad bývalým kolegou

14. 6. 2022 | 11:11 Counter-Strike 2 Kauza
Na profesionální CS:GO scéně existuje spousta známých jmen. Jedním z těch nejznámějších je i Kirill Mikhailov alias Boombl4, který v poslední době zažívá jeden problém za druhým. Vyhodili ho z Natus Vincere, opustila ho manželka a byl obviněn ze závislosti na drogách. Situace si samozřejmě všiml i jeho bývalý kolega s1mple, který se Kirilla zastal.
s1mple
s1mple
Zdroj: ESL

Kirill „Boombl4“ Mikhailov to v poslední době nemá zrovna jednoduché. Byl vyhozen z týmu NAVI, s největší pravděpodobností kvůli názorům jeho manželky na válku na Ukrajině. Byla to ale právě ona, která ho osočila ze závislosti na drogách poté, co na internetu kolovalo video bývalého profesionálního hráče s pochybnou substancí. Přestože by se mohlo zdát, že všichni se proti němu otočili zády, jeden z jeho bývalých kolegů, Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev, se za něj postavil. Na svém streamu se k situaci vyjádřil a řekl, že byl jedním z těch, kdo Kirilla varoval.

O situaci si nic nemyslím, pošpinila ho prohnaná št***a. Všichni jsme mu říkali „Kirille, nedělej to, neblázni, je to št***a." Nevím, jestli jí miloval, nebo ne. Tak jako tak se na ní stal závislým. A doufám, že to je všechno a už si s ní nezahrává,
prohlásil s1mple.

Profesionální hráč s1mple nakonec vše zakončuje prohlášením, že ho všichni varovali. On sám před měsícem prý říkal, že se něco takového stane. V dřívější době nazval situaci okolo ex-hráče nešťastnou. Rusko a Ukrajina jsou sice ve válce,  vztah s1mpla a Kirilla se nezměnil a stále platí, že jsou přáteli. 

Jak se tak situace vyvine, je záhadou. Najdou se ale i fanoušci, kteří bývalému hráči vyjadřují podporu a přejí mu jen to dobré. 

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.