Přejít k hlavnímu obsahu

Rozvod a drogový dýchánek? Bývalý hráč NaVi lítá v průšvihu

8. 6. 2022 | 13:40 Counter-Strike 2 Kauza
Bývalý profesionální hráč týmu NaVi, Kirill „Boombl4“ Mikhailov zažívá turbulentní období. Vyhodili ho z týmu, s největší pravděpodobností kvůli názorům jeho manželky. Ta se s ním po nějaké době rozešla a aby toho nebylo málo, po rozvodu se objevilo video, jak něco šňupe. Na Twitteru se rozjela debata o tom, co si to Kirill vlastně dává.
Boombl4
Boombl4
Zdroj: Se svolením PGL

Na mladého hráče Kirilla „Boombl4“ Mikhailova se štěstí v poslední době zrovna neusmívá. Patřil k nejlepším hráčům Counter-Striku a svou cestu si prostřílel až na vrchol do týmu Natus Vincere. Mezitím sice zažil nějaké slabé chvilky, jako třeba když nemohl hrát kvůli nakažení koronavirem. Ty největší rány osudu ho čekaly po zahájení války na Ukrajině. O své místo profesionálního hráče NaVi přišel pravděpodobně kvůli názorům jeho manželky o válce na Ukrajině. Aby tak nebyl špatnou vizitkou, z profesionálního života se stáhl.

V dubnu od jeho manželky přišla zpráva, že spolu nejsou a po pouhých čtyřech měsících, co jsou svoji, se rozvádí. Na internetu se navíc objevilo video, které zachycuje právě Kirilla, jak užívá substanci pochybného původu. Jeho manželka navíc v jedné z konverzací uvedla, že  Kirill byl závislý na mefedronu, což byl také jeden z důvodů rozchodu. Pouští se také nevybíravým způsobem do jeho sexuální orientace.

Můžeme spekulovat, o jakou látku se jedná. Je ale velmi nepravděpodobné, že by hvězda Counter-Striku po všech problémech, kterými si prošla, šňupala krystalický cukr. Sám hráč se k tomu vyjádřil s tím, že dostal řadu videí a fotografií, které nejsou pravé a co nevidět začne právní spor. Poděkoval také všem svým fanouškům za podporu a ti to náležitě cení. V době psaní nestačíme pozorovat počty lajků. Přibývají totiž desítky za sekundu.

Jak to tak vypadá, věci pro bývalého hráče týmu NaVi nevypadají nejlépe. Pokud je video pravé, k profesionálnímu gamingu se už asi nevrátí.

Štítky: Boombl4, navi
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.