Přejít k hlavnímu obsahu

Boombl4 je single! Rozvod přišel po pouhých čtyřech měsících manželství

24. 4. 2022 | 18:39 Counter-Strike 2 Lifestyle
Profesionální CS: GO hráč Kirill „Boombl4“ Mikhailov a Angelika „LiQueen“ Mikhailova již nejsou spolu. O rozvodu informovala LiQueen prostřednictvím sociálních sítí. Zpráva přišla pouhé čtyři měsíce po jejich svatbě v prosinci loňského roku.
Boombl4 je single! Rozvod přišel po pouhých čtyřech měsících manželství
Boombl4 je single! Rozvod přišel po pouhých čtyřech měsících manželství
Zdroj: Instagram: boombl4

Boombl4 to poslední měsíce nemá právě lehké. Kapitán týmu za NAVI se na konci března znovu nakazil koronavirem a musel tak být v ESL Pro League S15 v úvodních zápasech nahrazen . NAVI se sice podařilo kvalifikovat na PGL Antwerp Major 2022, teď však přichází další překvapivá zpráva, byť se netýká jeho profesionálního života, nýbrž toho soukromého. Jeho manželka LiQueen informaci zveřejnila na svém kanálu na Telegramu a následně přidala ještě jeden post na Instagramu. Jako důvod uvedla, že se k sobě nehodí a že nebude sdílet žádné detaily. Ještě v únoru jsme přitom o páru psali v našem valentýnském speciálu.

LiQueen všechny ujistila, že rozhodně nejde o finanční nebo materiální záležitost. Jako pár moc peněz neutratili, jelikož šetřili na to, aby si mohli koupit přístřešek. Boombl4 měl a má veškeré peníze, k nimž jeho manželka přístup neměla - z manželství si nic neodnáší ani na nic nemá nárok, nouzí ale netrpí a netrpěla ani před svatbou. Pár se vzal v prosinci 2021 poté, co Boombl4 požádal svou tehdejší přítelkyni o ruku v průběhu živého vysílání na PGL Stockholm Major, a to před živým publikem i miliony diváků. Bylo to vůbec poprvé v historii hry, kdy profesionální hráč tuto otázku položil na jevišti přímo přede všemi. Záznam z osudného okamžiku se rychle rozšířil napříč komunitou a hráč brzy začal dostávat gratulace k zasnoubení poté, co mu LiQueen odpověděla své ano prostřednictvím story na Instagramu. 

Zamilovaný pár si své ano řekl v prosinci 2021 na matrice v Moskvě. Šlo o malou soukromou záležitost, žádný luxus s dlouhým seznamem hostů. Samotný hráč se k záležitosti zatím nijak nevyjádřil, ať už naživo nebo prostřednictvím sociálních sítí. Snad překvapivý rozvod neovlivní to, jak se NAVI bude dařit na belgickém PGL Antwerp Major 2022. Ačkoliv LiQueen neuvedla konkrétní důvody vedoucí k jejich rozvodu, lze odhadnout, že mít za manžela profesionálního hráče není žádný med, neboť se jedná o profesi plnou konkurence, kde se neustále očekává přinejmenším 100% nasazení. Hráči často neustále cestují, byť s nimi občas může být i rodina, ne vždy je to možné. Mnoho času věnují svému týmu a tréninkům, není to jako „klasická“ práce, kdy manžel přijde pravidelně večer domů z práce a má příležitost se věnovat rodině. Vztah tak bývá vystaven mnoha zkouškám a bohužel ne vždy je dostatečně pevný na to, aby vydržel. Kirillovi přejeme do budoucna mnoho štěstí a ať se mu daří v soukromém i profesionálním životě. 

Zdroj: AFK Gaming
Štítky: Boombl4, LiQueen, rozvod