Přejít k hlavnímu obsahu

Midseason je tady! Zapoj se i ty do první Samsung MČR zastávky v offline prostředí

18. 6. 2022 | 07:46 Brawl Stars Turnaj
Kvalifikační sezóna Samsung MČR v Brawl Stars pomalu míří do své poloviny, což znamená jediné. Na programu je první offline turnaj letošního mistrovství, soutěž zvaná Samsung Midseason. Kromě pozvaných týmů se skrze otevřenou kvalifikaci může kvalifikovat kdokoliv. Jeden z milníků letošního roku nabídne velkou porci MČR bodů a vedle prize poolu také dvě místa přímo na finále MČR! Nenech si svoji šanci utéct a zapoj se do blížící se kvalifikace.
Samsung Midseason
Samsung Midseason
Zdroj: PLAYzone

Oblíbený mobilní titul Brawl Stars je i letos nedílnou součástí Samsung Mistroství České republiky v mobilních hrách. Jeho kvalifikační sezóna se dostává ke své klíčové součásti – Samsung Midseason.

Po více než půl roce od loňského finále tak vůbec poprvé budou moci hráči utkat se tváří v tvář dovednosti přímo v offline prostředí. Turnaj totiž díky našim partnerům Samsung, DATART, TP-LINK a Vodafone zavítá do naší Vodafone PLAYzone Areny. V esportovém centru půjde o první takto velký mobilní turnaj.

Jak se na tohle parádní klání plné zábavy a nefalšovaného esportového zážitku můžete dostat? Vše odstartuje kvalifikací z pohodlí domova, tedy online. Jediný kvalifikační turnaj se uskuteční 18. června, začátek je naplánován od 18:00, takže si zapište tento termín do svých kalendářů, ať vám start neuteče.

Všichni účastníci budou umístěni do Single Elimination pavouka, kde na každého čekají klasické BO3 mapy v rámci BO5 sérií. Z kvalifikace vzejdou čtyři vyzyvatelé, kteří si zajistí spolu se čtyřmi nejlepšími týmy MČR bodování místenky na turnaji v Praze. Co je pro tebe důležité? Na přihlášení se nevztahují žádné podmínky, stačí mít 2 spoluhráče a zkusit štěstí. Kdo ví, možná právě ty budeš jedním z vyvolených, kteří postoupí!

Samotný turnaj Samsung Midseason se uskuteční o prvním prázdninovém víkendu, konkrétně 2. a 3. července. Všichni účastníci samozřejmě dorazí přímo na místo, do naší Vodafone PLAYzone Areny, takže věrní fanoušci a příznivci hry Brawl Stars mohou přijít do Prahy fandit svým oblíbencům, jak nejblíže to jde. Akce ale bude vysílaná samozřejmě na twitch.tv/playzonecz, takže o to nejlepší nepřijdete ani vy doma.

Celý event se odehraje formou GSL skupin s následným Single Elimination play-off. Co je nejdůležitější, tak oba finalisté získají slot na Samsung MČR, a k tomu si vítěz připíše bonusovou odměnu 5 000 Kč. Na ostatní účastníky čeká velký přísun MČR bodů, jenž mohou dopomoci v boji o postup na finále sezóny. Nezbývá než doufat, že všichni hráči a celé týmy co nejlépe vyladí formu a předvedou co nejzajímavější souboje.

Harmonogram Samsung MČR Brawl Stars Midseason
DatumTurnaj
Sobota 18. června od 18:00Samsung Midseason - Kvalifikace
Sobota 2. července od 11:00    Samsung Midseason - Skupinová část
Neděle 3. července od 12:00Samsung Midseason - Playoff
Samsung MČR Brawl Stars
Samsung MČR Brawl Stars
Foto: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!