Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR PUBG startuje! První lov na kuřata proběhne dnes večer

20. 6. 2022 | 07:45 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Okamžik, na který čekal každý fanoušek a hráč battle royale hry, je tady. Nová MČR sezóna buší na vrata, za nimiž se ukrývá první kvalifikace. Registrace jsou již spuštěny, tak si nenech utéct začátek, přeci jen na finále může postoupit pouze nejlepší šestnáctka, takže každý bod se hodí. Vedle prize poolu 210 000 Kč je hlavním lákadlem roku návrat po více než 3 letech do offline prostředí!
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Oproti loňskému roku dochází k výrazné změně herního formátu. Každá turnajová série se skládá ze dvou hracích dnů. V prvním z nich jsou týmy dle počtu přihlášených rozděleny do skupin, kde po odehrání 5 her utvoří ti nejlepší finálovou šestnáctku. Komu postup uteče, ten si odnesou malou dotaci MČR bodů.

Následující den se opět hraje 5 her, které už budeme vysílat živě na našem kanále twitch.tv/playzonecz. Spolu s tím samozřejmě přijde větší porce MČR bodů a nejlepší dva týmy si rozdělí finanční odměnu 6 000 Kč. Podrobné informace naleznete v detailu turnajů, to nejdůležitější o celé sezóně je sepsáno v tomto dokumentu, kde mimo jiné v průběhu roku naleznete i výsledky z jednotlivých kvalifikací.

První kvalifikace úvodní série se uskuteční v pondělí 20. června. Hned následující den bude na programu finále. Začátek je naplánován na 18:00, hraje se vždy dvakrát písečný Miramar a třikrát lesnatý Erangel v SUPER formátu. Jedna nepovedená kvalifikace nic neznamená, možností zabodovat budete mít mnoho. Přece jenom jde o PUBG, kde náhoda hraje důležitou roli. Se startem MČR sezóny opět připomínáme i MČR pravidla, která je nutno dodržovat. Doporučujeme jejich nastudování před vypuknutím prvního turnaje.

Letošní ročník bude již pátý v pořadí. Vůbec prvními mistry ČR se stali hráči Gunrunners.AOC, následně pohár nad hlavu zvedli eXtatus. O rok později opanoval finále MČR takřka stejný tým, avšak pod barvami Entropiqu, a loňský titul vybojovali hráči týmu VIKÜRVI, které v letošním roce pravděpodobně uvidíme pod zahraniční organizací SKADE. Kdo bude další v pořadí? Registruj se a možná to budeš právě ty!

Harmonogram turnajových sérií Vodafone MČR PUBG 2022:
DatumTurnaj
Pondělí 20. června od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #1
Úterý 21. června od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #1
Pondělí 18. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #2
Úterý 19. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #2
Štítky: PUBG, MČR, MČR PUBG
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!