Přejít k hlavnímu obsahu

Žádné drogy, Boombl4 je čistý. Podaří se mu napravit jeho reputace?

17. 6. 2022 | 09:20 Counter-Strike 2 Kauza
Aby profesionální CS:GO hráč Kirill „Boombl4“ Mikhailov odstartoval očistu svého jména, podstoupil test na návykové látky. Před víc než týdnem se na internetu objevilo video, jak se naklání u neznámé látky a lidé ho začali obviňovat z drogové závislosti. Test na alkohol, narkotika a psychotropní látky měl ale negativní. Podaří se mu díky tomu očistit své jméno?
Kirill „Boombl4“ Mikhailov
Kirill „Boombl4“ Mikhailov
Zdroj: twitter.com/Boombl4

V posledním týdnu byl Kirill „Boombl4“ Mikhailov z CS:GO týmu Natus Vincere pod palbou nejen od své ex-manželky, ale i od spousty lidí na internetu. Důvodem byla jeho domnělá drogová závislost. Na Twitteru se totiž objevilo video, jak šňupe substanci neznámého původu. K situaci se vyjádřila i legenda a Kirillův dnes již bývalý kolega s1mple. Sám Kirill ale rozptýlil všechny spekulace a předložil negativní test.

Na tweetu z jeho oficiálního účtu jej vidíme, jak se usmívá a v ruce drží test na návykové látky. Jak ukázal překlad, bývalý profesionální hráč může dýchat o trochu volněji. Test z 12. 6. 2022 ukazuje, že jeho test z moči byl pozitivní pouze na nikotin. Test na alkohol, psychotropní látky a narkotika byl negativní.

Je otázkou, jestli se Kirill plně očistil. V komentářích lidé spekulují, že přece Kirilla očividně viděli. Převažují však obranné komentáře, přece jenom dlouhodobí uživatelé drogy bývají pohublí, což je přesný opak bývalého kapitána mašiny z CIS regionu. Jak někdo podotýká, v Rusku je hodně populární šňupací tabák.

Celková náprava reputace může zabrat delší čas, záležet také bude hodně na tom, jak dopadne celá situace s jeho bývalou manželkou. Uvidíme, zdali se ještě někdy vrátí, a bude chtít vrátit, k profesionálnímu hraní.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.