Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport opět kralují. Kdo další si vysloužil pozvánku na Samsung Midseason?

17. 6. 2022 | 18:39 Brawl Stars Preview
Samsung Midseason se kvapem blíží, a tak přišla nejlepší chvíle si shrnout, které týmy jsou na tom dle MČR bodování nejlépe. Elitní kvarteto si totiž vysloužilo přímou pozvánku na Midseason, zatímco si něco řekneme i o těch, kterým to uteklo a musejí v sobotu zabojovat. Mimo stálé týmy tu máme také nové tváře.
Samsung MČR Brawl Stars
Samsung MČR Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Nikoho nepřekvapí, že na první příčce je opět dominantní Sampi.Tipsport. Týmu se povedlo triumfovat v obou měsíčních finále a v tabulce mají maximální počet bodů – 500. Náskok nad ostatními mají gigantický, vše se ale může změnit po Samsung Midseasonu, na němž budou chtít svoji formu potvrdit.

Momentální druhé místo zaujímají GLORE, jenž svou sestavu ohlásili teprve nedávno. Na turnajích jste je předtím mohli znát jako F/A Had. Na měsíčních finále předvedli skvělé konzistentní výkony, v obou dvou skončili na třetím místě. Stupně vítězů doplňují Inside Games, kterým se vydařilo hlavně první finále, kde skončili na skvělém druhém místě hned za Sampi. I po neúspěchu ve druhém finále jim pozvánka neutekla. Přesně opačně jsou na tom Tadíkovi Knírači, jež nově budeme vídat v dresech eKoVy.

Tím se dostáváme k těm, jež bychom měli vidět v akci v sobotu. Kvalifikace je však otevřená všem, takže pokud holdujete Brawl Stars a máte alespoň dva parťáky, neváhejte a začnete svoji cestu za titulem!

Páté místo drží ve svých rukou hráči ENTERPRISE esports, kteří musejí litovat svého selhání ve druhém finále, kde nevyhráli jediný zápas, a vypadli tak z nejlepší čtyřky. Do dalších turnajů musejí trénovat, aby převáděli výkony, s nimiž mohou být spokojeni. V pořadí za ENTERPRISE najdeme Inaequalis, tento celek jste však mohli znát pod jménem Attackers. Sedmé místo patří aktuálně nejlepšímu týmu bez organizace – Squeak. Elitní osmičku uzavírá sestava hrají pod organizací Team NARCIS. Jediný další tým, který si zahrál na jednom z měsíčních finále, je Fate Mystic. Ten ale, stejně jako další konkurenti, bodově už celkově strádá.

Tohle by byla domácí elita dle MČR klasifikace před klíčovým turnajem Samsung Midseason. Polovinu jeho účastníků známe, ale důležitý bude už jen fakt, kdo je doplní. Sobotní otevřená kvalifikace totiž bude nevyzpytatelná a, jak už to bývá, určitě vylétnou vzhůru i nějaká nová jména. Necháme se tedy překvapit!

Samsung MČR v mobilních hrách přináší tito partneři
Samsung MČR v mobilních hrách přináší tito partneři
Foto: PLAYzone
Štítky: Brawl Stars, MČR
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi