Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází volba hráče desetiletí! Vítěze si vyberou samotní CS:GO profíci

21. 6. 2022 | 17:01 Counter-Strike 2 Zajímavost
ESL představuje nový projekt, který nese název CS:GO Player Awards. Ocenění pro nejlepšího hráče, či týmy bude ale od ostatních trošku jiné. Nebudou rozhodovat diváci ani fanoušci, ale samotní hráči. Vše propukne už na brazilském Majoru.
CS:GO Player Awards
CS:GO Player Awards
Zdroj: ESL

CS:GO Player Awards je nově vytvořený projekt, který bude odteď doprovázet legendární FPS střílečku od VALVE. V plném rozsahu bude debutovat na IEM Katowice 2023, ale předtím se ocenění „vyzkouší“ na IEM Rio 2022, kde bude korunován Hráč desetiletí. To vše na oslavu  10 let CS:GO (datum vydání hry bylo 21. srpna 2012).

Na rozdíl od většiny cen budou tentokrát hráči hlasovat pro hráče. Pro IEM Katowice 2023 budou již specifické kategorie, jako je Hráč roku, Tým roku, Průlom roku, přičemž organizátoři přislíbili další expanzi. Nejlepší CS hráči budou požádáni, aby poskytli hlasy svým kolegům z připraveného užšího výběru. Kdo získá nejvíce hlasů v každé kategorii, poletí (pokud tam již není!) na živé předávání cen, které se bude každoročně konat v rámci IEM Katowice. Zde pak za pořádné podpory tisíců fanoušků v publiku převezmou cenu.

Pokud se chcete o celém projektu dozvědět více, mrkněte na oficiální stránky.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.