Přejít k hlavnímu obsahu

Šťastný vítěz WD_BLACK FIFA Cupu má jasno, vyrazí do Španělska!

27. 6. 2022 | 11:50 EA SPORTS FC 24 Rozhovor
Dlouho čekal na triumf na turnaji PLAYzone, nakonec se ale dočkal. Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt zvítězil ve finále WD_BLACK FIFA Cupu a odnesl si finanční odměnu ve výši 35 tisíc korun. „Chtěl jsem na dovolenou, podívám se do Španělska,“ plánoval hráč Entropiq s šekem v ruce.
Medailisté WD_BLACK FIFA Cupu
Medailisté WD_BLACK FIFA Cupu
Zdroj: PLAYzone

Byl to ohromně napínavý finálový víkend. Drtivá většina zápasů mezi nejlepší šestnáctkou WD_BLACK FIFA Cupu skončila rozdílem jediné branky. Z vítězství se nakonec radoval MarioOoso99, jenž přehrál v defenzivně laděném zápase Serona 1:0.

„Tuhle výhru řadím určitě vysoko, protože mi v soutěžích od PLAYzone vítězství chybělo,“ radoval se hráč v barvách Entropiq. „Plánoval jsem dovolenou, takže výhra určitě padne na to, podívám se do Španělska,“ měl jasno MarioOoso99.

Dominik "Seron" Čermák přebírá cenu
Dominik "Seron" Čermák přebírá cenu
: PLAYzone

Své pocity sdílel bezprostředně po zápase také Dominik Čermák. „Já jsem tady i klukům v Aréně říkal, že to bude o jednom gólu. Bohužel ho dal Mario,“ říkal po zápase mladý reprezentant Sampi. „První zápas 4:0 na střely on, druhý zápas 4:0 na střely já a jen jsem čekal, kdo z nás dá první gól,“ popisoval finálový souboj Seron.

„Asi bych neudělal nic jinak, dopadlo by to úplně stejně. Jak říkám, bylo to o štěstí, Mario dal gól s Pelém a tím to rozhodl,“ ohlížel se Seron zpět za zápasem. Ale Čermák rozhodně hlavu nevěší. „Já si to spíše užívám, jsou to zkušenosti do příště a nedá se nic dělat,“ nedal se Seron rozhodit prohrou.

A co udělá s finanční odměnou 10 tisíc za druhé místo? „Chci si pošetřit na autoškolu, takže výhra pokryje, dejme tomu, 80 procent kurzu na autoškolu. Takže jsem rád,“ říkal spokojeně stříbrný medailista.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.