Přejít k hlavnímu obsahu

*TEXmovie - výsledky súťaže

15. 3. 2008 | 00:00 Counter Strike: Source
UPDATE: bol vylosovaný výherca súťaže o Zlatý účet na 3 mesiace zdarma. Soutěžní otázka o Zlatý účet UG na tři měsíce:Kolik zvířat se objevilo v TEXMEX můvičku ? ( hmyz a Texe nepočítat !!! )
Výchozí obrázek

Texmovie

UPDATE: bol vylosovaný výherca súťaže o Zlatý účet na 3 mesiace zdarma.

 

Soutěžní otázka o Zlatý účet UG na tři měsíce:

Kolik zvířat se objevilo v TEXMEX můvičku ? ( hmyz a Texe nepočítat !!! )

Správné odpovědi mě pište Soukromou zprávou - Myslíš. Spravedlivě vylosujeme nějakého svého kamaráda.

 

Myšlenka na TEXMEX můvičko ve mně začala klíčit již na UGT lanu 2007. Realizováno však bylo až letos.

Česko Tex je pohodový týpek a zcela určitě patří ke „klenotům“ naší CSS scény. Představovat ho je jako „nošení aimu do eSuby“. Každý kdo s ním někdy hrál, ať už v týmu nebo jako protivník, musí uznat, že není žádný extra botér ( Texmex : Nejsem hlavo_střelec, spíše břicho_aimer ). To vše však vyrovná jeho „aura“. S Texem na lance či serveru vládne většinou pohodová atmosféra. A právě z důvodů výše uvedených je jasné, že můvíčko které vzniklo neoplývá žádnými extra_mega_ultra_fragy. Přesto se v něm najde několik hezkých akciček. Každopádně nebylo cílem vytvořit klasické fragmovie, spíše něco, co by alespoň trošililinku přeneslo TEXE k vám domů. A taky až jednou Tex skončí s aktivním hraním (třeba protože mu ztvrdnou játra tak že se nebude moct posadit k PC) měl něco na památku.

Takže to berte spíše jako „klip“.

Doufám že se „práce “ povedla.

Link na stream: ZDE

Příjemnou zábavu.

Chtěl bych ještě dodat, že tohle můvíčko je první, na kterém jsem pracoval společně s kolegou s MANcreation, Takže, to co se povedlo a vypadá hezky dělal neo, zbytek je moje práce (nebo naopak ?)

 

Od vydání Tex můvička uplynul již nějaký čas a tak je uzavřeme soutěž „zvířátka“

Odpovědi typu „0“ a „móóć“ beru jako originální leč nesprávné. Někteří z vás počítali za zvíře i samotného velkého šéfa ( rozuměj Soptika ) Ten je „velké zvíře“ na UG ale jistě chápete, ze tato odpověď nelze uznat. J

Správná odpověď tedy zni : tři zvířátka. ( myš v „intru , a ti dva „mamrdi“ požírající hmyz - popcorn )

Pod dohledem státního notoráře ( rozuměj Texmex ) byl pří losování použit nejnovější systém zvaný náhodný klik a vítězem se stává :

KompleX ID účtu 27415

V následujících dnech mu bude aktivován zlaty účet na tri měsíce.

Zdroj: Myslíš?