Přejít k hlavnímu obsahu

Kolik by si vydělala na OnlyFans? Pokimane v tom má jasno

2. 7. 2022 | 13:32 Twitch
Streamerka Pokimane si na rozdíl od jiných tváří Twitche a dalších platforem nepřivydělává na OnlyFans a podobných stránkách, ačkoliv by o to možná někteří její fanoušci stáli. To jí však nezabránilo v tom, aby se zamyslela, kolik by si asi tak mohla tímto způsobem vydělat.
Kolik by si vydělala na OnlyFans? Pokimane v tom má jasno
Kolik by si vydělala na OnlyFans? Pokimane v tom má jasno
Zdroj: Instagram: pokimanelol

Imane „Pokimane“ Anys je jednou z nejoblíbenějších tváří Twitche a někteří by možná stáli o to, aby pole svého contentu rozšířila i o OnlyFans.Právě na OnlyFans přišla řeč během jejího nedávného streamu, kdy zauvažovala, na kolik by si tak přišla, kdyby skutečně měla účet. Pro ty, kdo o této webové stránce slyšeli pouze okrajově, jedná se o platformu, kde můžete nabídnout svůj leckdy lechtivý obsah a fanoušci vám za něj zaplatí. Stránka si získala nechvalnou pověst zejména kvůli obsahu pornografickému, nicméně využít ho mohou také třeba hudebníci nebo kuchaři.   

OnlyFans se může stát důležitým zdrojem příjmů, třeba další streamerky jako Amouranth nebo Alinity si díky nim přijdou na pěkné peníze. Vzhledem ke své oblíbenosti by si slušnou sumu pravděpodobně vydělala i Pokimane. Dle svých slov by získala něco mezi „1 a 10 miliony dolarů“, tedy cca od 23,7 milionů po 237,4 milionů korun. Ty, kterým na okamžik svitla naděje, však musíme zklamat. Streamerka totiž vzápětí dodala, že když něco nechce dělat, nezáleží na tom, kolik peněz by jí to vydělalo, zkrátka to dělat nebude. 

„Ať už je to OnlyFans, gambling nebo cokoliv dalšího... Myslím, že je dost jasné, že když něco opravdu dělat nechci – a nezáleží na tom, kolik peněz by mi to vyneslo – nebudu to dělat. Nic nenávidím víc než ten mučivý pocit, když dělám něco, co dělám nerada,“ podělila se o svůj názor. Za tento přístup musíme Pokimane ocenit, mnoho lidí dělá něco, co se jim zajídá, jen proto, aby měli více peněz. Na druhou stranu Pokimane se díky své popularitě rozhodně nemusí bát, že by neměla na jídlo nebo střechu nad hlavou. Přesto je rozhodně zajímavé vědět, kolik by jí OnlyFans účet přinesl, kdyby přece jen někdy změnila názor. 

Zdroj: FragHero
Štítky: Pokimane, OnlyFans