Přejít k hlavnímu obsahu

Je mi jen 13, prozradil Jolanda z Inaequalis. Nebylo to nejlepší, mrzí Imperishable Clan

3. 7. 2022 | 12:15 Brawl Stars MČR mobile
První zápasy Midseasonu jsou nyní za námi. Ne všichni ale postoupili. Například Imperishable Clan k tomu byli velmi blízko, ale přitom tak daleko. Jak jejich výkon zhodnocuje hráč WexTrix_? Do semifinále postoupila čtveřice týmů, mezi nimi i Inaequalis. Jejich nejmladšímu hráčovi, Jolandě, je 13 let!
Hráč týmu IC WexTrix_
Hráč týmu IC WexTrix_
Zdroj: PLAYzone

Dalším hráčem u komentátorského pultíku se stal WexTrix_, hráč týmu Inperishable Clan. Přestože ze začátku to vypadalo, že tým by mohl vyhrávat, pravda byla někde jinde a do play-off tým nepostoupil.

Jak se ti hrálo?

Nebylo to nejlepší. Sice už jsem na MČR byl, ale to offline prostředí mě dost stresovalo. Snažil jsem se co nejvíce, ale moc dobře jsem nehrál.

Dost sebekritická slova. Velmi se mi líbí, že převládá „já jsem nehrál dobře“ a ne „moji spoluhráči nehráli dobře“. Pro vás bohužel cesta na Midseason končí. Plánujete zůstat ve stejné sestavě a někdy se o to pokoušet znovu? Ten potenciál tam je, stačí jen trénovat.

Určitě zůstaneme ve stejné sestavě. Budeme trénovat, co nejvíc to půjde.

My vám přejeme jen to nejlepší, myslíme si, že máte kvalitní tým. Nemohu se dostat přes to, že to bylo tak rychlé. To byly vyrovnané zápasy. 

I když jednotlivé hry byly docela vyrovnané, nepodařilo se urvat ani ten jeden bod.

Mladý hráč Jolanda
Mladý hráč Jolanda
Zdroj: PLAYzone.cz

Inaqualis jsou favority víkendového Midseasonu. Zásluhu na tom má i mladý hráč s přezdívkou Jolanda. Stejně jako jeho kolegové, i on dorazil ke komentátorskému desku.

Ahoj, Jolando z týmu Inaequalis. Gratuluju ti k postupu a předem se ti omlouvám pokaždé, co jsme z tebe udělali ženu. To jsme nechtěli.

Já vím. V pohodě.

Ještě jednou gratulujeme k postupu. Jak se ti hrálo? Jak sis to užil?

Jelikož to první LAN akce, ze začátku jsem byl hodně vyděšený. Na stage jsem se i klepal, nebylo to pro mě úplně příjemné. Pak jsem se dokázal uklidnit a byl jsem rád, že jsme postoupili dál. 

Já bych se zeptal, jestli to jméno se čte Jolanda, nebo Džoulenda? Na obrazovce jsou nějaké klikyháky, tak jak to čteš ty?

No, ono by to mělo být jako Džoulend. Aby to bylo už v tom mužském rodě.

Proč vznikla taková přezdívka?

Já nevím, to je něco, co jsem si vzal a něco, co se prostě stalo.

Chceme vyzdvihnout tvoje úžasné výkony za Franka, za Mortise jsi taky udělal skvělý play. Což se mi mimochodem líbí, že jsou na tobě vidět ty emoce. Zajímalo by mě, jaký Brawler je tvůj absolutně nejoblíbenější?

Asi to bude Frank.

Je to poznat. Kvalita je poznat. Jsi poměrně dost mladý hráč. V kolika jsi začal hrát a kdy ses dostal ke kompetitivnímu hraní?

Začal jsem hrát, když to vydali. (tři roky zpátky, pozn. redakce) Kompetitivně tak před rokem.

Jsme strašně rádi, když vidíme mladé talenty. Inae s nimi umí velmi dobře pracovat. Kolik ti přesně je?

Je mi třináct. 

Takže jsi začal hrát od desíti? Jestli kompetitivně od dvanácti, jsi vážně mladý talent. Díky za skvělý rozhovor, budeme ti držet palce zítra!

V semifinále proti sobě jde čtveřice nejlepších týmů – Sampi.Tipsport, Narcis, Inside Games a Inaequalis. Kdo z nich postoupí do finále a odnese si 5 000 Kč a automatický postup na finále MČR v Brawl Stars? To vše můžete sledovat živě v naší Vodafone PLAYzone Aréně, nebo na našem Twitch kanále.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.