Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes hrajeme o další důležité MČR body. Přijdeš si je ulovit?

7. 7. 2022 | 13:00 Hearthstone Turnaj
Kvalifikační sezóna Vodafone MČR Hearthstone pokračuje i v červenci. V tuto chvíli máme za sebou tři kvalifikace a jedno sériové finále, což znamená, že další důležité turnaje buší na vrata. Aktuálním lídrem bodování je úřadující šampion Jaromír „Jarla“ Vyskočil, alespoň pár desítek MČR bodů však má na kontě skoro 50 hráčů, takže se neboj a pojď se porvat o úspěch!
Vodafone MČR Hearthstone
Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Letošní kvalifikační sezóna je v plném proudu. Rozmanitost hráčů je vskutku vzorová, takže celkové pořadí je zatím vyrovnané a každý turnaj je opravdu důležitý. Druhá kvalifikace aktuální turnajové série je na programu opět ve čtvrtek, vypiluj si tak svoje balíčky a přijď potrápit RNG, jak se sluší a patří! Startujeme tradičně v 18 hodin, ale registrace jsou otevřeny již nyní, tak si termín pečlivě zapište do kalendáře.

Online turnaje

Koncept letošní kvalifikační sezóny Vodafone MČR Hearthstone doznal určitých změn. V tuto chvíli jsou pro hráče klíčové hlavně čtyři samostatné turnajové série, skládající se ze dvou kvalifikací a streamovaného finále. Právě tam se rozdává největší porce MČR bodů, ale pár desítek na konto mohou hráči získat i v kvalifikacích, někdy může stačit i jedna nebo dvě výhry. Poctivým sbíráním si každý může zahrát o postup na vysněné finále Vodafone MČR Hearthstone. Nenechte se odradit silnou konkurencí a pojďte do boje!

MČR bodování kvalifikací:

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Štítky: hearthstone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.