Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth bezdomovkyní nebude. Jen z OnlyFans si už vydělala 800 milionů korun

10. 7. 2022 | 08:00 Twitch
Věděli jste o tom, že Amouranth vedle streamování fotí na OnlyFans, a lidé jí za to platí nemalé částky? I pokud ne, tak vás to asi nepřekvapí. Tvůrkyně se nyní na Twitteru pochlubila se svými výdělky za posledních 10 měsíců, které v přepočtu na koruny dosahují devítimístné cifry!
Amouranth
Amouranth
Zdroj: sociální sítě Amouranth

Nutno podotknout, že Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa je nenáviděnou a zároveň milovanou streamerkou na Twitchi. Někdo jí má rád za to, že je milá na své diváky na streamu, někdo za to, že se nebojí šílených nápadů a je schopná si koupit třeba čerpací stanici. Na rozdíl od své kolegyně Pokimane, která o OnlyFans uvažovala nedávno, Amouranth je na poli nahých i oblečených žen stálicí. Koneckonců, jak nedávno odhalila na svém Twitteru, je to právě focení své postavy, které jí vynáší astronomické částky.

Ve svém prvním tweetu odhalila, kolik jí OnlyFans vynáší za pár měsíců. Nejvíce vydělala v červnu, kdy jí předplatitelé nadělili 1 598 110 dolarů, v přepočtu 38 milionů korun! U šílených čísel ale nekončíme. Následně se totiž pochlubila celkovou cifrou, z platformy OnlyFans si od loňského září přišla na neskutečných 33 milionů dolarů, chcete-li skoro 800 milionů Kč! A to vše jen za to, že se na platformě vystavuje.

Jak streamerka odhalila, na Twitch by se klidně mohla vybodnout (nebo pokud by obdržela permanentní ban) a hlady by jistě nezemřela. Nezapomněla u toho na své diváky a všem podporovatelům, fanouškům a divákům poděkovala s tím, že bez nich by to možné nebylo. Poté, co jsme viděli její výdělky z OnlyFans, se vůbec nedivíme, že si může dovolit koupit čerpací stanici. Další šílené nápady ještě určitě přijdou.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.