Přejít k hlavnímu obsahu

Osmička nejlepších týmů se porve ve finále třetí turnajové série už v pondělí

15. 7. 2022 | 19:00 Brawl Stars MČR mobile
Třetí turnajová série se nám pomalu chýlí ke konci. Před jejím ukončením musí proběhnout finále, do kterého postoupí osm nejlepších týmů ze dvou předchozích kvalifikací. Jak probíhala druhá z nich? Kdo dominoval tentokrát?
Výsledky
Výsledky
Zdroj: PLAYzone

Druhá kvalifikace do finále třetí turnajové série Brawl Stars nám nedávno skončila a odhalila další týmy, které se proti sobě utkají ve fnále. Zatímco v té první vévodily hlavně ty týmy, které se umisťovaly na vrcholových příčkách v Midseasonu, druhá kvalifikace nechala zazářit takové formace, jenž se na příčkách vítězů ještě neumístily.

F/A Tadíkovi knírači jsou týmem, který je v letošní sezóně jednou nahoře a jednou dole. Zatímco v kvalifikacích se jim většinou vede náramně, jakmile dojdou do finále, taková hitparáda to už není. Přesto jim ale celá kvalifikace patřila a s kým hráli, toho drtivě porazili. Ať už to byl tým GLORE, nebo tým Rubique. Jsou to právě Rubique, kterým první místo uniklo o kousek. S Knírači totiž prohráli 0:2 a Knírači si tak zapsali první místo a čistý zářez. Na třetím místě skončili hráči týmu GLORE, kteří také dostali od Tadíkových kníračů. Nejvíc bodů si tak odnesla první tři místa. Kompletní MČR bodování naleznete na tomto odkaze. 

1. místo F/A Tadíkovi knírači

2. místo Rubique

3. místo GLORE

Spolu se třemi týmy nahoře pak postupuje Team Magic ze čtvrtého místa. Do finále třetí turnajové série tak postupují F/A Tadíkovi knírači, Rubique, GLORE, Team Magic, Narcis, Imperisable Clan, ENTERPRISE Esports a Inaequalis. Všichni hráči si přes nadcházející víkend odpočinou, aby se společně sešli již v pondělí 18. června ve finále třetí turnajové série a bojovali o cenné body, které je posunou zase o krok blíž postupu na finále MČR. To se bude konat v naší Vodafone PLAYzone Aréně už 13. a 14. srpna. Do té doby můžete všechny zápasy sledovat na našem Twitch kanále. A pokud si chcete o týmech zjistit něco víc, podívejte se na názory komentátorů či fotogalerii z Midseasonu.

Partneři
Partneři
Zdroj: PLAYzone.cz
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.