Přejít k hlavnímu obsahu

Klidná voda břehy mele. Komentátoři pro Midseason sází na stabilní cestu k úspěchu

1. 7. 2022 | 21:00 Brawl Stars MČR mobile
Čtveřice pozvaných týmů, které se podařilo si v rámci prvních dvou turnajových sérií zajistit dostatečný počet MČR bodů. Po jejich boku pak čtveřice dravých týmů, jež si své místo na Midseason, kde se bude hrát o postup na MČR, poctivě vybojovaly na kvalifikačním turnaji. Obří porce bodů je nachystaná, týmy jsou připraveny, komentátoři ladí vokály. Kdo má největší šance na úspěch?
Samsung MČR v mobilních hrách
Samsung MČR v mobilních hrách
Zdroj: PLAYzone

Ondřej „Skeri“ Škeřík

Inaequalis – Klidná voda břehy mele, dalo by se napsat. Tým složený z ostřílených dlouholetých hráčů nemusí předvádět ty nejvýraznější výkony, ale jak letos prokazují, zvládnou se dobře adaptovat na své soupeře a porazit skoro každého. Důležité pro ně bude hlavně pobrat co nejvíce bodů, aby mohli druhou část sezony odehrát v klidu a dokráčet k vytouženému postupu.
Skeriho predikce: 5. místo

Sampi.Tipsport– Nezpochybnitelní vládci domácí scény už třetí rok v kuse. Změny v sestavě před letošní sezónou tým neoslabily, stoupající výkony dokazují pravý opak. Jejich nepostup z tohoto turnaje by byl extrémním překvapením, tudíž je můžeme označit za jednoznačného a největšího favorita.
Skeriho predikce: postup do finále

Inside Games – Stejně jako loni i letos jsou v kurzu modrobílé týmy. V tomhle případě jde o kurz směrem na finále MČR a sestava Inside Games by si měla pohlídat druhé postupové místo. Se svými zkušenostmi by neměli zaváhat, byť finále poslední série ukázalo, že nejsou vždy stoprocentní.
Skeriho predikce: postup ze skupiny

Imperishable Clan – Trojice ostřílených borců může být černým koněm turnaje, který prožene papírově silnější celky a postará se o nějaké to překvapení. Ze skupiny by měli postoupit snadno, v zápase o postup budou spoléhat hlavně na klid a zkušenost úřadujícího mistra ČR, Wextrixe, s nímž nedávno vyšel rozhovor
Skeriho predikce: postup ze skupiny

Team Narcis – Čtyři známá jména, která ovšem čekají na pořádný tuzemský úspěch. Jestli se jim zadaří na Midseasonu je velká otázka, splněným očekáváním by byl postup ze skupiny do druhého hracího dne. V něm budou muset zahrát na 110 %, aby mohli pomýšlet na postup a volný červenec.
Skeriho predikce: 5. místo

GLORE – Trochu překvapivě druhý tým průběžného pořadí, který se ukázal dvěma třetími místy na finále sérií. Hortix a jeho kumpáni by rádi šňůru třetích pozic přerušili a posunuli se na jedno z postupových míst. Dovednosti na to rozhodně mají, ale v soubojích o postup bude potřeba i trocha štěstí.
Skeriho predikce: postup do finále

Team Magic – Tým, který jde hlavně nabrat zkušenosti s hraním na magické stage před živým publikem. Vydařený turnaj je může nakopnout k tomu, aby v druhé polovině sezony rozvířili trochu stojaté vody domácí scény.
Skeriho predikce: nepostup ze skupiny

Power Touch – Do příprav naskočili na poslední chvíli a odehráli spolu minumum turnajů. I přes to všechno se pokusí potrápit favority i nabrat turnajovou zkušenost. Tu má jako jedinou RedCree z loňského MČR. Bude tak muset tým udržet v klidu, aby neskončili v poli poražených.
Skeriho predikce: nepostup ze skupiny

Skeri v akci
Skeri v akci
Foto: PLAYzone

Richard „Richie“ Jarošík

Sampi.Tipsport – Od začátku favorizovaný roster, který dokazuje, že v Sampi s nimi dobře pracují. Hráči předváděli zlepšující se výkony a zaslouženě patří k favoritům turnaje.
Richieho predikce: účastník finále

GLORE – Hráči, kteří začali sezónu pod názvem HAD, předvedli konzistentní výkony, což je velmi důležité. Uvidíme, jak se poperou s offline prostředím, ale i to by mohlo nasvědčovat tomu, že minimálně v semifinále tento tým uvidíme.
Richie predikce: TOP 3

Inside Games – Sestava ještě pod jménem Hi jako jediná dokázala v prvním měsíčním finále porazit tým Sampi. Roster byl navíc picknutý Inside Games organizací, která má na poli Brawl Stars velké zkušenosti. Pakliže se hráči dobře připraví, určitě budou účastníky semifinále.
Richieho predikce: postup do semifinále.

Enteprise – Za mě zatím lehké zklamání této sezóny. Protože se nerad spoléhám na předpoklady typu „určitě si budou chtít spravit chuť a podobně,“ tento tým dle mého názoru v semifinále neuvidíme i přesto, že v kvalifikaci zvítězili.
Richieho predikce: 5. místo

Imperishable clan – Jestli tvrdím, že konzistence je klíč k úspěchu, tak to je přesně to, co týmu dříve známém jako Squeak nechybí. Po parádních výkonech v druhém měsíčním finále následovaly i přesvědčivé výkony v kvalifikaci na Midseason, kde skončili druzí. Konkurence však bude velmi těžká, bude záležet na losu a dalších aspektech. Na druhou stranu pro tyto borce můžou hrát roli jejich zkušenosti a tak si myslím, že právě oni budou čtvrtým semifinalistou.
Richieho predikce: postup do semifinále

Team Narcis – Stabilní výkony doplněné záštitou organizace působící v ČR už 7 let jsou rozhodně dobrou kombinací, která dokazuje to, že si hráči účast na této akci právem zasloužili. Na druhou stranu konkurenci očekávám obrovskou a pokud hráči nějak extra nepotrénovali, bohužel je v semifinále neuvidíme.
Richieho predikce: nepostup ze skupiny

Inaequalis – Tým, který dokázal hrát vyrovnané partie úplně s kýmkoliv. Poslední seeding pro tento tým v rámci Midseason pouze dokazuje, jak silné týmy a dobré výkony budeme moc vidět. Bohužel stejně jako v případě týmu Narcis se obávám, že cesta tohoto týmu skončí ve skupině.
Richieho predikce: nepostup ze skupiny

Richie
Richie
Foto: Entropiq

Petr „Byrty“ Byrtus

Každým dnem je Midseason turnaj v Brawl Stars blíž a blíž. Do turnaje se dostalo mnoho zkušených týmů, ze kterých některé nemohly pozvánku přijmout, a tak se do turnaje dostaly týmy, které možná nejsou tolik známé, ale určitě mají co nabídnout a jejich výkony mohou jen překvapit.

Power Touch – Bohužel jsem je ještě hrát neviděl, ale doufám, že nás překvapí a předvedou nějaký ten „zázrak“ a dobře se umístí. Nicméně tomu moc nevěřím, i když v to doufám.

Byrtyho predikce: Nepostup ze skupiny

Team Magic – Další tým, který je spíše outsiderem, ale věřím, že s bracketem trochu začarují.

Byrtyho predikce: Postup ze skupiny

Team Narcis – Tým, který je sestavený ze zkušených hráčů a rozhodně má kvalitu na to, aby předvedl prvotřídní výkony, ale něco mi říká, že na Midseasonu jejich první velký úspěch ještě nepřijde. Jedině, že by je moje predikce rozčílila natolik, že by turnajem prolítli na „Bonnie styl“, jako vystřelení z kanónu.

Byrtyho predikce: Nepostup ze skupiny

Imperishable Clan – Velmi kvalitní tým, který bude na jejich postupu zajímavé sledovat. Jsou to zkušení borci a přinejmenším nám převedou skvělou hru pro fanoušky.

Byrtyho predikce: 5. místo

Inside Games – Proslulý tým, který má na svém kontě některé hezké úspěch z turnajů, ale jejich výkony nejsou moc stabilní. Mohou se tedy dostat do finále, ale také mohou být mezi prvními vyřazenými.

Byrtyho predikce: 4. místo

Inaequalis – Má na svém rosteru velká jména, takže se můžeme jen těšit, co vše kapitán týmu uvidí a kam svůj tým zavede. Není to sice tým nijak výrazný, ale dokáží hrát s každým.

Byrtyho predikce: 3. místo

GLORE – Tento tým se objevil v letošní sezóně jako rána z nebe. Hrají velmi kvalitní Brawl a myslím si, že se na Midseasonu budou chtít porvat o vítězství. Řekl bych, že se Sampi má na co těšit.

Byrtyho predikce: Postup do finále

Sampi.Tipsport – Tento tým už dlouhá léta neochvějně panuje české scéně a není se čemu divit. Jejich hra je vypracovaná do těžko porazitelného stavu a velmi stabilní. Nestává se, že bychom viděli Sampi odehrát zápas, kde by se soupeř přinejmenším pořádně nezpotil.  Bude jejich jízda stále spanilá a projedou turnajem jako vlak, nebo jim někdo předvede, že tu ještě mají soupeře?

Byrtyho predikce: Postup do finále

Na to, zda favorité potvrdí svou roli, či překvapí černý kůň turnaje, si budeme muset počkat do konce víkendu. Zápasy můžete sledovat už od zítřka. Více informací se dozvíte v našem předešlém článku.

Partneři turnaje
Partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.