Přejít k hlavnímu obsahu

Víkend ve znamení Midseason! Přijď fandit svým oblíbencům a podpořit je do Arény

1. 7. 2022 | 17:57 Brawl Stars Turnaj
Za pár hodin odstartuje Midseason ve hře Brawl Stars, hrát se bude o 5 000 Kč a především postup na MČR spolu s obří porcí bodů pro ostatní. První dvě turnajové série ovládli Sampi.Tipsport, bude tomu u Midseasonu stejně, nebo zazáří další z týmů?
Midseason
Midseason
Zdroj: PLAYzone

Začíná léto, školákům a studentům prázdniny. Stejně jako každoročně, i tento rok se pořádá MČR v Brawl Stars. Naše Vodafone PLAYzone Arana se pomalu rozehřívá, a tak bude schopna na konci léta ty uvítat nejlepší týmy z nejlepších ve hře. Pojďme si ale krátce připomenout, kdo postoupil v předešlých utkáních. Čeká nás totiž Midseason, před nímž se konaly ještě turnajové dvě série – první a druhá. V té první si vítězství připsali Sampi.Tipsport, kteří ale dominovali i v té druhé. Lze tak s přehledem říci, že se jedná o favority turnaje.

Na Midseason vedou cesty dvě, první skrze kvalifikaci, druhá pak pohodlněji skrze pozvánku na základě dostatečného počtu bodů. První čtyřka do turnaje zamířila skrze pozvánku, z kvalifikace pak vzešla druhá čtveřice.

 

Celým Midseason turnajem vás doprovodí trojice casterů. O komentování se postará zaběhlá dvojka ve složení Ondřej SkeriŠkeřík Richard „Richie“ Jarošík. A Aby jim u desku nebylo smutno, doplní je Petr „Byrty“ Byrtus.

Ti nejlepší ze všech se z Midseasonu dostanou až do finále samotného MČR, které se odehraje 13. - 14. srpna v naší Vodafone PLAYzone Areně. Skvělá atmosféra je zaručena. Mimo ní se diváci mohou těšit i na setkání s oblíbenými komentátory i hráči. Ti svůj um předvedou naživo v aréně, kde je budete moci skrze skleněnou stěnu sledovat. Pití, jídlo, chill zone s počítači, virtuální realitou i závodním simulátorem. To všechno a mnohem víc ve Vodafone PLAYzone Aréně čeká na fanoušky i finalisty.

Pokud se do Arény nedostanete, máme tu samozřejmě alternativu v podobě našeho Twitch kanálu. Ten vám kromě živého přenosu nabídne i možnost něco vyhrát, a to jen za to, že budete sledovat vysílání. Postupem času totiž dostáváte naši vlastní měnu – Huhýky! Ty můžete vyměnit za spousty zajímavých cen.

V Midseasonu se proti sobě utká osmička týmů, které si zahrají o 5 000 Kč a především o přímý postup na MČR i pořádnou nálož MČR bodů. Zápasy se odehrají na našem Twitchi už zítra a pozítří, tedy v sobotu a neděli 2.-3. července. Odměny za umístění budou následující:

  • 1. místo - postup do finále MČR + 5 000 Kč
  • 2. místo - postup do finále MČR
  • 3. místo - 600b
  • 4. místo - 500b
  • 5. - 6. místo - 400b
  • 7. - 8. místo - 300b

Hrát se bude ve formátu BO3 a BO5, čeká nás klasické GSL s přechodem do single elimination play-off.  Zápasy v sobotu započnou v 11:00, poslední hra začne v 19h. Semifinále poté proběhne v neděli od 12:00, aby od 16:30 proběhlo finále, které rozhodne o vítězi celého Midseasonu.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.