Přejít k hlavnímu obsahu

Forza Ragazzi! Druhé finále Vodafone MČR PUBG má překvapivého vítěze bez organizace

20. 7. 2022 | 18:20 PUBG: Battlegrounds MČR
Další ročník Vodafone MČR PUBG má za sebou druhou turnajovou sérii. Po pondělní kvalifikaci postoupilo do finále šestnáct nejlepších týmů, které se v úterním streamovaném finále utkaly o důležité MČR body. Komu se nejvíce dařilo a odnesl si tak největší nálož odměn?
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Do druhého finále to dotáhlo deset celků stejných jako minule, neuspěli však například GLORE, kteří v prvním finále (ještě jako Beer Fellas) skončili čtvrtí. Mezi šestkou noviců se nachází také tým 19minus, jenž vyhrál jeden z Miramarů, stejně jako Cucurru. Nejvíce konzistentní výkony však předvádělo seskupení Forza Ragazzi. Na obou písečných mapách zaznamenal dvojciferný počet bodů a šel do vedení. Důležitý posun na druhé mapě zaznamenali ENTERPRISE, vítězové prvního finále. Vůbec se naopak nedařilo Cryptově.

Na Erangel nejlépe vykročil tým fany, což je další nováček mezi finalisty. Vše se opět zamíchalo, protože Forza Ragazzi získali ve třetí hře jediný bod. Změna mapy hodně seděla Dark Tigers, kteří po čtvrtou hru finále druhé kvalifikace opanovali výhrou s 14 killy, za dvě mapy dohromady získali 35 bodů a útočili na vítězství! Byl to ale skutečně tým Forza Ragazzi, který v poslední páté hře ukořistil 12 bodů, tedy o 6 více než DTG, což stačilo na celkové prvenství. Stupně vítězů doplnily známé celky Dark Tigers a ENTERPRISE.

Pro sestavu Forza Ragazzi jde o parádní vzpruhu, tým bez organizace tak určitě zaujal potenciální kandidáty na přestup pod křídla známých domácích firem. Smolařem jsou naopak Fadee Gaming, kterým utekly stupně vítězů jen o bod. Ještě větší smutek bude panovat v táborech silných celků do środka a Cryptova.

Tabulka 2. MČR kvalifikace
Tabulka 2. MČR kvalifikace
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.