Přejít k hlavnímu obsahu

To je elán! 71letý streamer oslavil narozeniny s fanoušky v Minecraftu

22. 7. 2022 | 07:30 Lifestyle
Už dávno neplatí, že hry jsou pouze záležitostí teenagerů. Hráčská základna se rozšiřuje i o starší generaci, která si videohry dovede užívat stejně jako mladší obecenstvo, ne-li ještě více. Jedním z nich je i streamer s přezdívkou Chatty Grandpa, jež se rozhodl své 71. narozeniny oslavit stylově, a to se svými fanoušky v oblíbené hře Minecraft.
71letý streamer Chatty Grandpa
71letý streamer Chatty Grandpa
Zdroj: Chatty Grandpa via YouTube

V případě videoher skutečně platí, že věk je jenom číslo. Hráči, kteří jsou již v důchodu nebo k němu mají blízko, objevují zábavný svět videoher a vychutnávají si ho plnými doušky. Podle některých dokonce důchodci tvoří novou skupinu na trhu, již se budou muset vývojáři časem přizpůsobit. Dnes vám představíme jednoho takového, vystupuje pod přezdívkou Chatty Grandpa, jeho skutečné jméno je ovšem Trippe. Jedná se o bývalého kytaristu v rockové kapele a farmáře, nyní se však soustředí na tvorbu relaxačních YouTube videí a streamů. Nejčastěji se dělí o svá dobrodružství v Minecraftu.

A fanoušci jeho tvorbu mají rádi, neboť jeho YouTube kanál má téměř 40 tisíc odběratelů a nasbíral skoro milion zhlédnutí, což vůbec není špatné číslo. V nedávném videu oslavil se svými fanoušky už své 71. narozeniny. Pokud byste čekali obyčejný dort se svíčkami, spletli byste se. Tento hráč se rozhodl slavit v Minecraftu. U této příležitosti vytvořil veliké číslo „71“ z dlažebních kostek, která se nyní pyšně vyjímá v jeho světě. „Nerad uznávám další rok, ale je to lepší než nic,“ uvedl v komentáři.

Nikoho nepřekvapí, že fanoušci nenechali narozeninové video bez odezvy, a svého oblíbeného dědečka zaplavili přáními k narozeninám. Přáli mu všechno nejlepší s tím, jak moc pro ně jeho videa i on sám znamenají. Na video se můžete podívat níže.