Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA × Marvel. Fotbalová hra se spojí se Spider-Manem či Thorem

22. 7. 2022 | 17:20 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Veliké překvapení čekalo na hráče populární fotbalové hry od EA Sports. Na webu ea.com se totiž ve čtvrtek objevila promo fotografie spolupráce FIFA 23 s Marvelem. Hráči se tak dočkají contentu spojeného s oblíbenými superhrdiny, kteří v posledním desetiletí ovládli svět komiksů a kinematografie.
FIFA Heroes
FIFA Heroes
Zdroj: ea.com

Spider-Man, Iron Man nebo Thor. To je jen několik postav ze slavného světa Marvelu. Fenomén se z komiksů a filmových pláten dostává čím dál častěji i do počítačových her a esportu.

Kromě originálních her jako Marvel's Guardians of the Galaxy se společnost spojuje i se světoznámými online pařbami a předními esportovými mančafty. Marvel se může pochlubit spolupráci s populárním titulem Fortnite i esportovou organizací Team Liquid.

Nyní přichází na řadu nejznámější sportovní hra na světě. EA Sports omylem odhalili své propojení s Marvelem a komunita okamžitě začala spekulovat o tom, co se do dalšího ročníku fotbalového simulátoru chystá.

Pravděpodobně půjde o speciální dresy, znaky klubů a bannery. Oblíbená je teorie, že FUT Heroes by měli speciální vlastnosti spojené s jejich protějšky ze světa Marvel. Konkrétní informace o Marvelu ve FIFA 23 zatím nejsou známy.

Štítky: FIFA 23, Marvel
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).