Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí MČR kvalifikace znamená třetí šanci pro všechny. Přijdeš si večer zahrát?

25. 7. 2022 | 09:11 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Další ročník Vodafone MČR PUBG má za sebou první dvě turnajové série. Ta první patřila ENTERPRISE, v té druhé uspěla sestava Forza Ragazzi, tedy tým bez organizace. Právě tento triumf je krásnou ukázkou toho, co seriál MČR každoročně nabízí. I týmy, co mohou působit jako outsideři a nehrají pod známými organizacemi, si mohou prošlapat cestičku až na vrchol.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

V rámci letošní sezóny Vodafone MČR PUBG jsou turnajové série poněkud kratší, než jak tomu bylo dříve. Každá se totiž skládá z jediné pondělní kvalifikace, která hned v úterý následuje streamovaným finále.

S pravidelnou přesností tak má každý šanci uspět. Stačí si jen vybrat nejbližší kvalifikaci, přihlásit svůj čtyřčlenný tým a zkusit štěstí. Všichni účastníci jsou rozděleni do skupin, kde se v pěti hrách na mapách Miramar (2x) a Erangel (3x) snaží nastřílet co nejvíce killů, a ještě k tomu se umístit co nejlépe. Nejlepších 16 týmů napříč všemi skupinami pak postoupí do finále o extra porci MČR bodů a prize pool pro nejlepší dva.

Seriál Mistrovství České republiky byl vždy otevřený naprosto všem, a jinak tomu není ani v letošní sezóně.

Jak je u PUBG zvykem, na velké finále celé sezóny se kvalifikuje 16 nejlepších týmů dle žebříčku, ve kterém se sčítají body v průběhu roku. Čím více se zúčastníte turnajů, tím pravidelněji můžete bodovat a tím větší šanci na postup máte. Z jedné nepovedené kvalifikace není třeba věšet hlavu, šancí zabodovat je spousta.

Přijďte si tak o příštím pondělku zažít, co to znamená být součástí největšího esportového kolotoče v Česku. Jenom v turnajích, jako jsou právě ty naše, poznáte, jak úžasný zážitek umí kompetitivní PUBG nabídnout.

Bonusem je možnost postoupit do finále série, ve kterém si můžete udělat jméno díky vysílání na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Mimo MČR bodů si nejlepší týmy rozdělí také finanční odměnu 6 000 Kč. Hodně štěstí!

Harmonogram nejbližších turnajových sérií:
DatumTurnaj
Pondělí 25. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #3
Úterý 26. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #3
Pondělí 1. srpna od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #4
Úterý 2. srpna od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #4
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: PUBG, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.