Přejít k hlavnímu obsahu

G2 Esports a Team Vitality jsou blízko podpisu hvězdných posil

27. 7. 2022 | 18:55 Spekulace
Doby, kdy G2 Esports a Team Vitality byly dvěma nejznámějšími celky francouzské scény, jsou dávno minulostí. U Vitality sice ještě oficiálně visí francouzská vlajka, ale po dalším přestupu už to tak nejspíše nebude. Podobně jako u G2 je totiž další změna v sestavě na spadnutí, jak společně informují portály Dexerto a 1pv.
Justin „jks“ Savage a Lotan „Spinx“ Giladi
Justin „jks“ Savage a Lotan „Spinx“ Giladi
Zdroj: ESL / PGL

Přestupové období je v plném proudu a nevyhne se ani G2 Esports a týmu Vitality. Především u G2 se čeká větší zásah do sestavy, protože Aleksi „Aleksib“ Virolainen (report) a Audric „JACKZ“ Jug (report) už si hledají nové angažmá. Tým přijde jak o nejzkušenějšího veterána, tak i o in-game leadera. Palebná síla zbylé trojici nechybí, takže je potřeba najít ideální dva články, které zapadnou do celkové týmové struktury.

Vedle spekulací se poprvé objevila informace o posile, která má k G2 již opravdu blízko. Podle informací portálů Dexerto a 1pv.fr by měl evropskou mašinu posílit Justin „jks“ Savage, jenž od listopadu sedí na lavičce Complexity. Naposledy se ukázal jako host při vítězném tažení FaZe na IEM Katowice, kde potvrdil své kvality hráče světové třídy. 26letý Australan by měl G2 dopomoci ukončit několikaletý půst bez titulu.

Stejné zdroje se dnes rozpovídaly také o novinkách v táboře Vitality. Francouzská organizace se definitivně rozloučí s domácí vlajkou vedle své CS:GO sekce, protože se dle očekávání má s týmem rozloučit Kévin „misutaaa“ Rabier. Již od prvního dne se Vitality snaží dotáhnout přestup Lotana „Spinx“ Giladiho z ENCE a nyní to vypadá, že by konečně mohl být na spadnutí. 21letý střelec by týmu dodal extra palebnou sílu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.