Přejít k hlavnímu obsahu

Cryptova nedala nikomu šanci a suverénně ovládla 3. finále Vodafone MČR PUBG

27. 7. 2022 | 19:33 PUBG: Battlegrounds MČR
Pátá sezóna Vodafone MČR PUBG se dostala do víru třetí turnajové série. Pondělní kvalifikací prošlo šestnáct nejlepších týmů, které se v následném úterním finále utkaly o důležité MČR body a hezký prize pool k tomu. Kdo nejlépe zvládl pozornost kamer?
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Domácí scéna je nevyzpytatelná a jenom čtyři týmy dokázaly postoupit do všech dosavadních kvalifikačních finále. Jedním z nich je i Cryptova, jejíž reprezentanti vlétli do třetí části letošní sezóny opravdu bravurně. 22 killů a výhra k tomu znamenala parádní náskok před konkurencí, který nezměnila ani 0 na kontě na druhém Miramaru. Ten se nejvíce vydařil Imperishable Clanu, ale spoustu bodů získali také SKADE. Právě od tohoto celku se v úterním finále čekalo hodně, ale na výkony z kvalifikace navázat kluci plně nedokázali.

Přechod na mapu Erangel nejlépe zvládl tým DripGang, který stejně jako v kvalifikaci ukázal, že se s ním musí počítat. Může jít o jednu z komet letošních sezóny, ale nepředbíhejme. V celkové čtvrté hře se znovu přihlásila o slovo Cryptova, která ziskem 24 bodů na konto upevnila své vedení a někdo by musel zničit opravdu celé lobby, aby ostravskou organizaci předběhl. To se ani stát nemohlo, protože Cryptova ovládla i závěrečnou mapu a triumfovala se ziskem parádních 91 bodů – skoro dvojnásobek týmu na druhém místě.

Díky vyrovnanému pořadí si i přes dvě slabší poslední mapy ubránil druhé místo tým DripGang, před hvězdami nabitým kádrem SKADE, pro něhož šlo o první letošní představení. Hezké čtvrté místo si pak odnesl výběr Forza Ragazzi, jenž triumfoval v minulém finále a v celkové MČR klasifikaci drží 2. místo za Cryptovou. Čelo soutěže uvolnili ENTERPRISE, kteří se této kvalifikace bohužel nemohli zúčastnit.

Tabulka 3. MČR kvalifikace
Tabulka 3. MČR kvalifikace
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.