Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot dnes zaútočí na další letošní medaili. Proti budou švédské legendy

28. 7. 2022 | 12:30 Counter-Strike 2 Preview
Letní turnaj 1xBet Series pokračuje dalším hracím dnem. Již v poledne se do sebe pustili EC Brugge a VP.Prodigy, od 15:00 se však odehraje zápas s českým zastoupením. Dynamo Eclot zvládlo heroické derby proti ENTERPRISE a díky tomu si vysloužili možnost si zahrát o medaile. V cestě do finále WB, a tím pádem i TOP 3 celého turnaje, jim stojí švédský tým EYEBALLERS.
Vít „nbqq“ Pohlot
Vít „nbqq“ Pohlot
Zdroj: Dynamo Eclot

Soutěž 1xBet Series se v úterý rozloučila s dalšími dvěma týmy. Polský souboj lépe zvládla PALOMA, která ukončila snažení UNGENTIUM, a následně bohužel šli z kola ven i ENTERPRISE. Do pavouka poražených totiž spadl silný celek K23, na nějž česká organizace s hostem v sestavě nestačila na třech mapách.

Nyní se však vracíme do horního pavouka, kde se ve středu rozhodne o jeho dvou finalistech, a tedy i jistých medailistech. Polední zápas proti sobě svede EC Brugge a VP.Prodigy, kteří se potkali již ve skupině.

Od 15:00 potom Dynamo Eclot vyzve švédskou sestavu EYEBALLERS. Pokud vám tento název nic neříká, tak stačí doplnit, že v čele týmu se nachází velké legendy a někdejší Major šampioni Jesper „JW“ Wecksell a Robin „flusha“ Rönnquist. Nepůjde tak o vůbec jednoduchý duel. Švédové však ve skupinové fázi zakopli hned dvakrát a dále prošli jen díky Last Chance, DNE by tak měli být v roli mírného favorita.

Dynamo Eclot už se v letošním roce může pyšnit titulem z EPULZE Invitational a Tipsport CS:GO Online. Vedle toho má na kontě medaile z Y-Games PRO Series a ROG Masters East. Přidá další medaili do sbírky?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.