Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR PUBG se blíží do své poloviny. Přijdeš si ulovit vstupenku do finále?

1. 8. 2022 | 11:22 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Pátý ročník Vodafone MČR PUBG se dostává ke své čtvrté turnajové sérii. Za tři klání jsme poznali tři různé vítěze, sezóna je to opravdu rozmanitá! Současně jde o jeden z mnoha důkazů, že šanci uspět má každý, protože kdo to nezkusí, ten nemůže lovit kuřata a postoupit na finále.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

ENTERPRISE, Forza Ragazzi, Cryptova. Tak zní jména tří vítězů dosavadních turnajových sérií. Ty jsou v letošním roce podstatně kratší, jelikož v pondělí proběhne jediná kvalifikace, a hned v úterý se odehraje streamované finále s nejlepší šestnáctkou týmů. Zapište si do kalendářů další pondělí, kdy to bude vřít!

Na programu je totiž kvalifikační turnaj s pořadovým číslem čtyři, ve kterém bychom opět rádi naplnili tři hráčská lobby. Seriál MČR je tradičně otevřený naprosto každému, stačí jen dát dohromady partu kamarádů a zkusit štěstí. Nikdy nevíte, jestli se daný turnaj nepovede právě vám a nepřiblížíte se vysněným cílům! Tak jako vždy, tohle pondělí vás čekají dva Miramary a tři Erangely. Co více si přát? Čekáme jen na tebe!

V každé kvalifikaci se sbírají body za umístění v dané hře a za počet killů. Ať už záříte spíše týmovou strategií, nebo naopak vyhledáváte živé cíle, tak to je pondělní turnaj Vodafone MČR PUBG právě pro vás. V jedné lobby se potká vždy jen 16 týmů, čím lépe se umístíte, tím větší šance máte na body do MČR žebříčku. Jen ti nejlepší postoupí na finále, kde se o den později bude hrát o extra porci MČR bodů a šťavnatý prize pool k tomu.

Přijďte si tak o příštím pondělku zažít, co to znamená být součástí největšího esportového kolotoče v Česku. Jenom v turnajích, jako jsou právě ty naše, poznáte, jak úžasný zážitek umí kompetitivní PUBG nabídnout.

Harmonogram nejbližších turnajových sérií:
DatumTurnaj
Pondělí 1. srpna od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #4
Úterý 2. srpna od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #4
Pondělí 15. srpna od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #5
Úterý 16. srpna od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #5
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: PUBG, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.