Přejít k hlavnímu obsahu

Přes tisíc fanoušků za den na lince. Stěžovali si na hodnocení hráčů

30. 7. 2022 | 17:07 Gaming
EA Sports, vývojáři série Madden, spustili linku pro fanoušky, kteří chtějí diskutovat o jejich oblíbených hráčích. Ti jsou ve hře hodnocení na základě výkonů v reálném životě. V průběhu šesti hodin na linku zavolalo přes 1 000 lidí.
Madden 23
Madden 23
Zdroj: EA Sports

Vývojáři amerického fotbalu Madden přišli se zajímavým návrhem. Vytvořili telefonickou linku, na které mohou hráči sdílet své poznatky o tom, jak by změnili hodnocení jednotlivých sportovců.

Efekt se dostavil okamžitě. Během prvních šesti hodin na linku zavolalo přes 1 000 lidí. A všichni chtěli vysvětlit svůj pohled na věc. 

Do diskuze se zapojili i samotní fotbaloví profíci. Zářným příkladem je reprezentant Atlanta Falcons Kyle Pitts. Vyzval své fanoušky, aby mu dohodli nějaké pořádné hodnocení.

Vývojáři zatím nezveřejnili žádné statistiky, a tak nevíme, koho chtějí fanoušci nejvíce upravit.

Oproti sérii FIFA, jejíž vydání je také za rohem, je toto zajímavý tah. Hráči si už delší dobu žádají úpravy největších hvězd v čele s Cristianem Ronaldem a Lionelem Messim. V podobném případě by se linka převařila.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: EA Sports, Madden
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.