Přejít k hlavnímu obsahu

Itsterez z trůnu domácího Twitche sestoupit nehodlá, ovládla i červencové TOP 10

3. 8. 2022 | 17:58 Twitch
Konec července nám odhalil žebříček těch nejsledovanějších streamerek na domácí scéně. Trůn měl téměř novou majitelku a pár oblíbených tvůrkyň hlásí svůj návrat do top desítky. Tak které streamerky sledovalo tento poslední měsíc publikum nejvíce?
Desítka nejsledovanějších českých a slovenských streamerek
Desítka nejsledovanějších českých a slovenských streamerek
Zdroj: Twitch

1. místo

Nebýt úspěšného streamu v poslední červencový den, tak Tereza „itsterez“ Herzánová trůn neobhájí. Díky celodennímu streamu ale hravě poskočila opět na vrchol s 56 100 zhlédnutými hodinami. Její každodenní streamy pokecu, CSka a dalších her lidi stále baví, a proto je už poněkolikáté v řadě nejsledovanější tuzemskou streamerkou.

itsterez
itsterez
Zdroj: Twitch

2. místo

Novou tváří žebříčku je stříbrná TheKlarusha. Ještě poslední den byla ve vedení, díky novému nejdelšímu subathonu v ČR, který trval přes neuvěřitelných 350 hodin. Během streamu se na obrazovce vystřídalo obrovské množství her a diváci odměnili tento výkon 54 647 zhlédnutými hodinami. Získala si tak více něž 2 a půl tisíce nových odběratelů. Udrží se v top desítce i příští měsíc? Odhodlání ji k tomu rozhodně nechybí!

TheKlarusha
TheKlarusha
Zdroj: Twitch

3. místo

S poměrně větším odstupem oproti vrcholu žebříčku bere pomyslný bronz Kipinka s 33 320 zhlédnutými hodinami. Nechybělo klasické World of Tanks, ale také zkusila Destiny 2 nebo No Man's Sky. Z tohoto se seznamu pyšní jedním červencovým nej, a to peakem 1 232 diváků. Má za sebou velice úspěšný měsíc!

Kipinka
Kipinka
Zdroj: Twitch

4. místo

Stálicí top desítky je Šárka „Claina“ Štvrtňová. Pěkných 25 943 zhlédnutých hodin jí vyneslo místo hned za stupněm vítězů. Rozhodně tomu pomohlo Fall Guys, které červencovému programu dominovalo. Kromě umění také neodolala novince Stray.

Claina
Claina
Zdroj: Twitch

5. místo

Horní polovinu uzavírá Shil0u_. Polovinu odvysílaného času tvořil pokec, ale druhou nespočet her jako Fall Guys, Cuphead a spousta dalších. To se zobrazilo ve 22 311 zhlédnutých hodinách.

Shil0u_
Shil0u_
Zdroj: Twitch

6. místo

Nejméně odvysíláno z tohoto seznamu má nepochybně Nina „LadyHoonigan“ Zagozdzon s 48 hodinami. Ze strany diváků se ale toto číslo proměnilo v neskutečných 19 247zhlédnutých hodin, které ji umístily na šestou příčku. Hraní se věnovala jen minimálně, většina programu byla tvořená pokecem a venkovními akcemi, výlety a samozřejmě auťáky.

LadyHooningan
LadyHooningan
Zdroj: Twitch

7. místo

V těsném závěsu červenec zakončila XOKaja, které se tak při svém červnovém debutu v top desítce udržela i měsíc následující s 19 023 zhlédnutými hodinami. Široké spektrum her jako Heavy Rain, Cuphead, Madison nebo Stray k tomu samozřejmě dopomohly. Své v tom bude hrát i fakt, že skončila na druhém místě v Tváři Twitche.

XOKaja
XOKaja
Zdroj: Twitch

8. místo

Tradičně patří mezi nejsledovanější streamerky také andullie, která díky 17 138 zhlédnutým hodinám drží tentokrát osmou pozici. Stejně jako její konkurentky se věnovala Fall Guys nebo Stray, ale zapnula i oblíbený Elden Ring. Většinu času ale vítězil pokec, jako obvykle.

andullie
andullie
Zdroj: Twitch

9 . místo

S nepatrným rozdílem se do top desítky probojovala poslední den také henicek. Pokec, Fall Guys, Apex Legends nebo lolko byly hlavními taháky, které nakonec streamerku odměnily 17 118 zhlédnutými hodinami

henicek
henicek
Zdroj: Twitch

10. místo

Nejsledovanější desítku nám uzavírá navrátivší se Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková, která oproti jiným měsícům streamovala poměrně méně často. To se odrazilo v 16 430 zhlédnutých hodinách ze strany diváků, kteří nejvíce času se streamerkou strávili nad Dead By Daylight.

Viktorkaa
Viktorkaa
Zdroj: Twitch
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.