Přejít k hlavnímu obsahu

Rozšiřujeme zástup brawlerů! Komentátoři Samsung MČR vdechli život novým postavám

13. 8. 2022 | 11:00 Brawl Stars MČR mobile
Brawl Stars od Supercellu už teď nabízí desítky různých postav, všechny s velmi zajímavými vlastnostmi. Ruku na srdce, kdo z nás si občas nepovzdechl „kéžby ve hře byla postava, které by...“ Naše hvězdné komentátorské duo vzalo věc do vlastních rukou, tentokrát doslova. Představujeme nejnovější brawlery, sličnou Lajlu a majestátného Frederika.
Skeri a Richie
Skeri a Richie
Zdroj: PLAYzone

Ve hře Brawl Stars je momentálně 56 hratelných postav. To je slušná řádka, z níž si můžete vybírat. Přesto vývojáři ze Supercellu nespí na vavřínech a stále přidávají další a další hratelné brawlery. Musí myslet na spousty věcí – kolik životů bude mít postava, jaký bude její kit, její poškození a také jaký bude její counterpick. Zkrátka to není nic jednoduchého. Zeptali jsme se komentátorů Samsung MČR, jakého šampiona by to hry přidali oni sami.

Richard „Richie“ Jarošík.

Jméno: Lajla

HP (životy): Low

Movement: Fast

Útok: Jedna střela na střední vzdálenost se středním poškozením. Měla by pomalé přebíjení, a pokud by se hráč trefil, protivník dostane na 0,1 vteřiny stun

Super schopnost/Ultimátka: Stejně velká střela, velké poškození, velký dosah a stun na 0,3 vteřiny při trefě

Gadgety

První: Střely po dobu tří sekund způsobují AOE (area of effect) poškození

Druhý: Lajla po dobu dvou vteřin absorbuje 80 % přijatého poškození do svého poškození

Star power

První: Lajla svým spojencům poskytuje buff k poškození, spoluhráči tak způsobují o 15 % větší poškození

Druhý: Když Lajla zemře, doplní 30 % životů svým spoluhráčům

První z brawlerů by tak jistě nebyl tank. Naopak, s nízkými životy a větším poškozením ho můžeme označit za glass-cannon. Určitě by se dal hrát i jako menší supportící jednotka, to vzhledem k jeho gadgetům. Zkrátka a dobře je vidět, kam Richie míří – naběhnout do nepřátel a buď zemře on, nebo nepřátelé.

Sličná Lajla
Sličná Lajla
Zdroj: Richie
Sličná Lajla
Sličná Lajla
Zdroj: Richie

Ondřej „Skeri“ Škeřík

Jméno: Frederik

HP (Životy): 3732

Movement: Extra Slow

Útok: Majestátně mávne svojí větví a řádně propleskne svého oponenta

Super schopnost/ ultimátka: Poseká soupeře svými drápy a nechá na nich damage over time

Gadgety:

První: Ukousne kus své větve, aby se vyléčil, ale zároveň sníží svoje poškození

Druhý: Pověsí se na překážku na mapě a několik vteřin je nezranitelný (krom věcí, co ničí překážky). Během toho může normálně útočit.

Star Power

První: Při nepřerušeném pohybu se postupně zvyšuje rychlost pohybu. Při přerušení nebo zastavení se resetuje.

Druhý: Pokud delší dobu stojí na místě, začne ho obrůstat keř, ve kterém se může ukrýt.

Majestátný Frederik
Majestátný Frederik
Zdroj: Skeri
Majestátný Frederik
Majestátný Frederik
Zdroj: Midjourney

Skeri si pro změnu zvolil jiný build. Vsází na majestátnou lesní bytost, což rozhodně sedí k jeho stylu.Oba komentátoři předvedli famózní nápady a kdoví, třeba se Supercell inspiruje a jejich hrdiny do hry skutečně přidá. Nás hlavně zajímá, co si vyberou hráči na víkendovém Samsung MČR. Bude se totiž hrát o titul mistrů České republiky a jistě budou padat zajímavé picky. 

Pokud chcete fandit na vlastní hlasivky a ruce, doražte do naší Vodafone PLAYzone Areny, která se nachází v pražském Westfieldu na Chodově. Kromě atmosféry vám můžeme nabídnout i pití a něco k snědku z naší luxusní kuchyně. Pokud do Areny dojít nemůžete, nezoufejte, protože myslíme i na vás na našem Twitch kanále, kde všechny zápasy budeme přenášet.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.