Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE propouští úspěšnou PUBG sekci! Jak to zamíchá s MČR klasifikací?

11. 8. 2022 | 20:03 PUBG: Battlegrounds MČR
Přestupová období jsou důležitou součástí každé MČR sezóny. Všechno není jen o turnajích, protože přesuny mezi týmy ve správně načasovaný moment mohou leckoho nasměrovat k postupu třeba až na finále. První letošní okno je aktuálně u konce, ta největší bomba přišla až v samém závěru, kdy svoji úspěšnou PUBG sekci propustila organizace ENTERPRISE esports.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Čtyři z deseti turnajových sérií Vodafone MČR PUBG jsou za námi, nastala tak první krátká pauza. Spolu s ní proběhlo i týdenní přestupové okno, které využili tři hráči. Jedna sestava ale místo toho skončila.

ENTERPRISE dnes ukončili podporu oblíbeného battle royale titulu a propustili celý tým ve složení jANYY, FreeKill, Grendys, Dedrix. V rámci bodování se organizace propadla na konec druhé desítky, pokud by se náhodou vrátila do hry. Hráči prozatím zůstávají free agenty, podle všeho by ale rádi pokračovali pospolu.

Jeden vítěz opustil organizaci, jiný naopak dominuje. Cryptova už pokořila hranici 1000 bodů a má více než třistabodový náskok. Stříbro drží Imperishable Clan, jenž také nechyběl ani na jednom sériovém finále.

Stupně vítězů doplňuje první tým bez organizace, sestava Forza Ragazzi. Ta opanovala druhé letošní finále a je možná největším překvapením sezóny. Dark Tigers ale na bronzovou příčku chybí pouhé tři body.

Vítěz posledního kvalifikace, NAGANO22, drží aktuálně osmou příčku. Až na konci první desítky se nachází do środka, v těchto patrech už je ale pořadí hodně našlapané a jeden povedený výkon vším zamíchá. 

Na finále letošní sezóny postoupí nejlepší šestnáctka, v tuto chvíli se hranice potřebných bodů pohybuje okolo 400. Kdo vstoupí do sezóny třeba až nyní, tak mu stačí dvě povedená finále a může být opět ve hře.  Pokud vás zajímá momentální pořadí celé sezóny, tak si jej můžete prostudovat v oficiální tabulce.

Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.