Přejít k hlavnímu obsahu

Hrát za každé situace! Kreativní gamer vytvořil počítač ze záchodu

26. 8. 2022 | 17:00 Lifestyle
Občas se říká, že zkusit se má všechno. Podobným heslem se řídil i youtuber s přezdívkou BasicallyHomeless, který se rozhodl si ze záchodu vytvořit herní PC set up. O celý proces se podělil ve videu.
Hrát za každé situace! Kreativní gamer vytvořil herní počítač ze záchodu
Hrát za každé situace! Kreativní gamer vytvořil herní počítač ze záchodu
Zdroj: Basically Homeless via YouTube

Americký youtuber Nicholas „Nick“ Zetta, který je známý také pod svou přezdívkou „BasicallyHomeless“, na svém kanále sdílí zejména technicky zaměřená videa. Rozhodl se například vytvořit nejmenší herní set up. I tento nápad však překonává ten nejnovější, kdy si řekl, že ze záchodu vytvoří herní počítač. Jak se dalo čekat, práce to nebyla rozhodně snadná, musel se naučit, jak řezat do keramiky, a vyzkoušel si, jaké by to bylo být instalatérem.

Ve videu níže představuje celý proces budování, jak instaloval počítačové součástky, vyřezávání „okna“ do přední části nádrže, aby byly vidět komponenty. Stvořil i „vodní stěnu“, jejímž účelem je oddělit je od dosud fungujících částí toalety, aby součástky v hodnotě stovek dolarů nezasáhla voda.  Celý proces se neobešel bez komplikací, youtuber například zjistil, že „vodní stěna“ nefunguje zcela tak, jak by měla, a protéká. Naštěstí nějakým zázrakem nic nebylo poškozeno, a tak se brzy povedlo i tento problém vyřešit. Na konci videa svůj herní set up předvádí v celé kráse, je pravda, že sedět na míse, hrát své oblíbené hry a za sebou mít světla funkční toaletní nádrže má možná něco do sebe. 

Vím o instalatérství víc, než jsem si kdy myslel, že budu, a navíc nikdy nemusím přestat hrát ... můžu tam jen sedět a odskočit si, zatímco hraju,“ popsal BasicallyHomeless. Video má přes půl milionu zhlédnutí a v komentářích diváci chválí zajímavý nápad. „Líbí se mi, že i po letech sledování (tohoto kanálu) jsem stále zmatený tím, zda je neuvěřitelně hloupý nebo naopak,“ popsal jeden, zatímco jiný podotkl, že si nedokáže představit výraz realitního makléře, který se snaží prodat dům s herním záchodem.

Zdroj: GamingBible