Přejít k hlavnímu obsahu

Našli ENCE pátého? Dánský střelec je žhavým kandidátem

13. 8. 2022 | 11:40 Counter-Strike 2 Spekulace
Valdemar „valde“ Vangså se podle webu Dexerto může stát posledním článkem sestavy mezinárodního mančaftu ENCE. Tým posadil 5. srpna Aleksandera „hades“ Miskiewicze na lavičku a právě bývalý hráč OG nebo North by mohl být jeho náhradou.
Valde by mohl posílit ENCE
Valde by mohl posílit ENCE
Zdroj: PGL (se souhlasem)

Na konci jarní části sezóny byli ENCE jedním z nejlepších týmů na světové CS:GO scéně. Na PGL Majoru v Antverpách došli až do semifinále, na IEM Dallas brali i s náhradníkem Januszem „Snax“ Pogorzelskim stříbro. Ve světovém žebříčku byli na druhém místě a vypadalo to, že mezinárodní mančaft bude dlouhodobou součástí top 5.

Jenže přišel pokles formy a propadák na IEM Cologne. ENCE nedařilo a z aktivní sestavy byl odstraněn Aleksander „hades“ Miskiewicz. A toho by měl podle Dexerto nahradit Valdemar „valde“ Vangså.

Naposledy oblékal zkušený Dán dres OG. Dva a půl roku reprezentoval populární esportovou značku, nikdy se však nedokázal probojovat mezi naprostou elitu. V ENCE by měl ideální šanci na další kariérní posun.

Sestava ENCE by vypadala následovně:

 Dánsko Marco „Snappi“ Pfeiffer
 Černá Hora Pavle „maden“ Bošković
 Polsko Paweł „dycha“ Dycha
 Dánsko Valdemar „valde“ Vangså
 Izrael Lotan „Spinx“ Giladi

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).