Přejít k hlavnímu obsahu

Riot dal nahlédnout do 13. sezóny! Nové postavy, předělání těch starých a návrat dávného nepřítele

13. 8. 2022 | 20:35 League of Legends Update hry
Dvanáctá sezóna jednoho z nejpopulárnějších titulů historie, League of Legends, ještě pár měsíců poběží. Ale konec roku bude ve znamení příprav na tu následující. Takzvaný preseason je pokaždé plný velkých změn, které charakterizují každou sezónu. A bude tomu i tentokrát. Vývojáři to toho připravili opravdu hodně.
Preseason 2023
Preseason 2023
Zdroj: Riot Games

Nejprve šampioni. Příštím přírůstkem do LoL bude tank cílený na top lane. Samozřejmě přinese také pohled do světa Runeterry, konkrétně do města Nazumah, nacházejícího se v Shurimě. Hru obohatí také nový darkin assassin a známá dračí tvář. Ano, po dlouhém čekání je tu i nový Aurelion Sol, který vypadá opravdu parádně. Zároveň se můžeme těšit na mužského Enchantera a novou vizuální podobu Ahri.

Také nedávný update hry, který dramaticky pozměnil celou metu díky větší houževnatosti postav, sklidil obrovský úspěch. Ale stále je co vylepšovat. Příští velká změna padne na jungli, o které píšeme v našem článku.

Navíc se vrátí „všemi milovaný“ Chemtech drak, kterého vývojáři ze hry na začátku roku na přání komunity odebrali. Po dlouhém odpočinku se ale vrací, v novém kabátě samozřejmě. Poskytuje nové bonusy a mapu pozmění rozdílným způsobem, aby to nedopadlo, jako posledně.

Také by to nebyli Riot Games, kdyby nepředstavili novou sérii skinů, která na Summoner's Rift míří. Ale to jsou zatím veškeré informace, které nám vývojáři prozradili. Už nezbývá nic jiného, než čekat.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.