Přejít k hlavnímu obsahu

Cesta mistrů. Jak ovládli Inside Games Samsung MČR Brawl Stars?

15. 8. 2022 | 08:00 Brawl Stars MČR mobile
Tým Inside Games se stává dvojnásobnými šampiony Samsung MČR. Aby se tak stalo, museli se o víkendu hráči vypořádat s několika týmy a zvládnout zápasy s velice kvalitními mančafty. Jaké nejlepší momenty MČR pro tým ING nabídlo?
Mistři ČR z Inside Games
Mistři ČR z Inside Games
Zdroj: PLAYzone.cz

Ostře sledované grand finále Samsung MČR Brawl Stars je minulostí. Minulý ročník vyhráli Inside Games pod vedením Vojtěcha Klapucha a letos se situace nemění. ING se stávají dvojnásobnými mistry ČR a znovu ukázali svou sílu.

První krůček úspěšný

Na Inside Games čekal první zápas víkendu, a to proti Team Magic. Přestože se Team Magic do zápasu vrhnul s velkou vervou a zdálo se, že ING to budou mít obtížně, nakonec se misky vah otočily a když stál Python za vítězný tým proti Šimákovi v 1v1 souboji, bylo vidět, že ví, co dělá. Team Magic hrál velmi dobře, ale na tým obhajující titul zkrátka neměl a podlehl 0:2.

Inside Games udržují kondici a poráží NARCIS

NARCIS sice dokázali rozdrtit favority z Inaequalis a poslat je tak z turnaje domů, ale ani to jim nestačilo k vítězství nad týmem Inside Games, který potvrdil, že je ve formě.

Na začátku zápasu to ale pro ING nevypadalo zrovna nejlépe. NARCIS pro sebe urvali první bod, který však byl jediný. Dál to šlo rychle a Inside Games si pro sebe vzali čisté tři body a postoupili do semifinále.

GLORE nedali nic zadarmo

V druhém dni už šlo absolutně o všechno. Zápas, který Inside Games proti GLORE absolvovali, měl rozhodnout o tom, kdo spadne do zápasu o třetí místo a kdo se porve o zlato.

První bod zamířil do týmu ING rychle. To GLORE nenechali bez odpovědi a srovnali na 1:1. Tam ale jejich vítězná linie skončila  a Inside Games nakonec vyhráli 3:1

Inside Games mistry MČR aneb poražení Sampi.Tipsport

Inside Games s finálovým utkáním se Sampi.Tipsport počítali. CEO týmu ING dokonce na začátku turnaje prohlásil, že se stoprocentně potkají ve finále. A tak se taky stalo.

Grand finále, nabouchaná aréna a hlasití fanoušci. S tím vším se musely oba týmy vypořádat. A lépe se to podařilo právě Inside Games. Šli do zápasu naplno a vzali si první bod poměrně s klidem. A to byl podle Pythona zlomový okamžik. Po prvním módu si totiž hráči byli podle jeho slov jistí, že neprohrají.

Druhý a třetí bod už byly trochu obtížnější, po pár přetahovačkách ale bylo rozhodnuto a Inside Games se stali dvojnásobnými mistry!

Napínavé finále Samsung MČR Brawl Stars tak skončilo naprosto famózním vítězstvím Inside Games. Nad hlavu pozvedli pohár pro vítěze, spolu s ním si odnesli také šek na 30 000 Kč. Favorité ze Sampi.Tipsport jen zklamaně sledovali radost finálových soupeřů.

Vítězové z Inside Games
Vítězové z Inside Games
Zdroj: PLAYzone.cz
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.