Přejít k hlavnímu obsahu

NBK- ještě neřekl poslední slovo! Spolu s bývalým hráčem Vitality se připojuje k Falcons

16. 8. 2022 | 01:47 Counter-Strike 2 Přestup
Nathan „⁠NBK-⁠“ Schmitt a Kévin „⁠misutaaa⁠“ Rabier si po konci v MOUZ, respektive Vitality, našli nový domov. Společný. Oba dva ostřílení Francouzi totiž posilují organizaci Falcons, která aktuálně okupuje 29. pozici světového žebříčku. Dotáhnou to až na úroveň svých bývalých zaměstnavatelů?
NBK- / misutaaa
NBK- / misutaaa
Zdroj: 1pv.fr

Organiazce Falcons se do povědomí scény dostala v únoru, kdy podepsala francouzský mix Akimbo v čele s Jaysnem „⁠Kyojin⁠“ Nguyen Vanem, bývalým hráčem Vitality

Do letní pauzy by se jejich vystoupení dalo popsat slovy: Not great, not terribleFalcons totiž celou dobu strávili hraním v nižších patrech, kde sice vyhráli ESL Challenger League Season 41 Europe, ale nedokázali se nijak prosadit ve vyšších soutěžích a upoutat na sebe pozornost.

Teď se ale věci mění. Tým sice opouští největší hvězda Kyojin spolu s jediným cizincem, Belgičanem Nicolasem „⁠Keoz⁠“ Dgusem, avšak jejich protihodnota je vskutku pozoruhodná. Falcons totiž posilují dvě velké francouzské ryby - veterán NBK a talentovaný misutaaa!

O zkušenostech staršího z příchozího dua není třeba diskutovat, 14 Majorů a 94 LAN akcí hovoří za vše. Čtení hry a chytrost, to budou devizy bývalého hráče OG či MOUZ, kterými hravě vykompenzuje možné problémy s mířidly.

Ačkoliv se to nemusí zdát, taky misutaaa přinese i přes svůj nízký věk velké zkušenosti, protože se během dvou let působení v týmu Vitality zúčastnil všech TOP akcí. Stejně jako NBK se teď devatenáctiletý rifler vrací na francouzskou scénu a bude chtít nažhavit svoji formu, která teď spíše upadala.

Jestli to bude týmu šlapat, poznáme už během několika málo dní. Na programu jsou totiž nesmírně důležité kvalifikace na IEM Road to Rio, kam nebudou chtít postoupit jen české týmy v čele se SINNERS, ale i ti ostatní. Pokud se to Falcons povede, bude to skvělé odpálení druhé části sezóny.

Soupiska aktuálně 29. týmu světa vypadá následovně:

 Francie  Nathan „⁠NBK-⁠“ Schmitt
 Francie  Kévin „⁠misutaaa⁠“ Rabier
 Francie  Jordan „⁠Python⁠“ Munck-Foehrle
 Francie  Bryan „⁠Maka⁠“ Canda
 Francie  Ali „⁠hAdji⁠“ Haïnouss

 Francie  Steeve „⁠Ozstrik3r⁠“ Flavigni (coach)

Štítky: Falcons, NBK-, misutaaa
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.