Přejít k hlavnímu obsahu

Další finále Vodafone MČR PUBG je tady! Sleduj bitvu o extra porci bodů a prize pool

16. 8. 2022 | 14:31 PUBG: Battlegrounds Turnaj
V pořadí již pátá turnajová série jde klasicky do finále. Celkem šestnáct nejlepších celků včerejší kvalifikace se popere nejen o vítězství, ale také o štědrou porci MČR bodů společně s prize poolem 6 000 Kč. Který celek bude nakonec tím, kdo finále této série ovládne?
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Včerejším dnem byla ukončena krátká turnajová pauza a cyklus Vodafone PUBG MČR byl opět nastartován klasickou otevřenou kvalifikací. Ta byla v pořadí již pátá a oproti té předešlé nezahrnovala tolik týmů, a proto byly taky naplněny pouze dvě skupiny. 

První z nich dokázali ovládnout přesvědčivým výkonem reprezentanti týmu do środka, kteří zvítězili na dvou mapách a přitom se jim podařilo nastřílet krásných 45 killů. Hned za nimi se pak umístil jeden z favorizovaných celků SHEESH s jednou vyhranou mapou. Ve finále nebude chybět ani dosavadní lídr MČR bodování Cryptova, kteří si rovněž připsali jednu výherní mapu a ve své skupině skončili na konečném třetím místě.

Druhá skupina se nesla v lehce vyrovnanějším duchu. O první místo zde bojovaly celky Dark Tigers a ORGA NENI STALE. Prvnímu jmenovanému se sice povedlo zvítězit na dvou mapách, avšak ORGA NENI STALE dokázali zase dominovat v zabitích, jen jim to zkrátka nestačilo. Dark Tigers tak dokázali ovládnout druhou skupinu a ORGA NENI STALE tak postoupila z druhého místa. Dále postoupili také Imperishable Clan, FADEE Gaming, těsně také Forza Ragazzi. Kompletní výsledky najdete v oficiální tabulce.

Všechny výše zmíněné celky a spoustu dalších postupujících máte možnost k vidět v akci již dnes večer. Týmy budou proti sobě bojovat nejenom o extra MČR body, ale také o hodnotný prize pool. Samotné 5. finále Vodafone PUBG MČR vypukne již v 18:00 a můžete jej sledovat živě na našem Twitch kanále.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, MČR PUBG, PUBG
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.